Noua formulă de retinol Doctor Babor Pro

17 Aug 2023

644

Noua formulă de retinol Doctor Babor Pro

Retinolul, o formă activă a vitaminei A, se bucură de o popularitate deosebită în industria dermato-cosmetică datorită beneficiilor sale remarcabile. Apreciat pentru proprietățile puternice de regenerare, acest ingredient îmbunătățește textura și aspectul tenului, oferindu-i vitalitate și luminozitate. În plus, acțiunea sa antioxidantă ajută la combaterea efectelor radicalilor liberi.

Retinolul este un aliat esențial pentru îngrijirea tenului după vârsta de 30 de ani, menținându-l tânăr și sănătos și protejându-l de semnele îmbătrânirii premature.

Pentru că retinolul poate crește sensibilitatea tenului la razele ultraviolete, se recomandă în general utilizarea lui în sezonul de toamnă-iarnă, mai ales seara. Acum însă, poți beneficia de efectele regeneratoare ale retinolului în orice moment, deoarece expertul în îngrijirea medicală a pielii, Doctor Babor Pro, a dezvoltat o nouă formulă de retinol 100% vegană, cu o toleranță maximă pentru toate tipurile de ten.

Noua formulă conține ingredientul activ Retinew A, un retinol de origine vegetală obținut din extract de fasole indiană. Prezent într-o concentrație ridicată de 5%, acesta oferă beneficii identice cu retinolul clasic, contribuind la combaterea ridurilor, a petelor pigmentare, și la menținerea aspectului radiant al tenului. Retinew A este combinat cu palmitatul de retinol (Retinyl Palmitate), un ester de retinol care este transformat în retinol în mod treptat în piele, având astfel un efect mai blând și fiind mai prietenos cu tenul. Această combinație de ingrediente îmbunătățește eficacitatea retinolului, făcându-l mai ușor de tolerat de către piele.

Beneficiile RETINEW A 5%

  • Activează procesul natural de regenerare și stimulează sinteza colagenului
  • Accelerează regenerarea celulară și are acțiune anti-rid și antioxidantă
  • Uniformizează nuanța tenului, oferă luminozitate și densitate și rafinează porii
  • Poate fi folosit permanent: dimineața și seara, 365 de zile
  • Potrivit chiar și pentru tenurile cele mai sensibile și sensibilizate

Eficiența și siguranța noii formule de retinol sunt dovedite prin teste efectuate pe voluntari: toți participanții au confirmat o performanță de 100% a produselor, în timp ce niciunul nu a prezentat iritații ale pielii.

Noile produse cu retinol Doctor Babor Pro pot fi integrate cu ușurință în rutina zilnică de îngrijire a tenului, atât dimineața, cât și seara, pe tot parcursul anului. Pentru persoanele cu ten sensibil sau reactiv, se recomandă introducerea treptată a produsului în rutina de îngrijire. Începe prin aplicarea produsului seara, de trei ori pe săptămână, și crește frecvența cu o aplicare în fiecare săptămână.

Este important să menționăm că în cazul utilizării retinolului, se recomandă aplicarea unei creme cu factor de protecție solară de 50+ dimineața. Astfel, vei putea beneficia în mod optim de efectele sale, fără a compromite bariera de protecție a pielii.  

Serul concentrat cu retinol Doctor Babor Pro: Regenerează. Fortifiază. Netezește

Serul concentrat cu retinol Doctor Babor Pro oferă tenului o îngrijire intensă, cu o formulă 100% vegană și o textură ușoară. Acesta susține procesul natural de regenerare celulară, netezește pielea și oferă un plus de fermitate tenului. Ingredientul activ Retinew A 5% joacă un rol esențial în reducerea ridurilor,restabilirea elasticității pielii și rafinarea porilor. După aplicarea regulată a acestui ser concentrat, vei observa cum tenul tău devine mai neted, mai ferm, emanând prospețime și vitalitate. 

Crema pentru ochi cu retinol Doctor Babor Pro: Fermitate. Lifting. Anticearcăne  

Cu formula sa 100% vegană și textura delicată, această cremă reprezintă un tratament anti-aging ideal pentru zona delicată a ochilor. Ingredientul activ Retinew A 5% stimulează procesul de regenerare, contribuind la diminuarea ridurilor și îmbunătățirea fermității pielii din jurul ochilor. Pe lângă retinol, crema conține și 2% extract de iasomie și păducel, care reduce cearcănele și oferă un plus de fermitate pleoapei superioare, pentru un aspect proaspăt și odihnit.

Transformă-ți rutina de îngrijire a tenului cu noile produse cu retinol Doctor Babor Pro și bucură-te de un chip luminos și frumos în orice sezon! 

Programează o consultație la Silhouette Medical Beauty pentru a beneficia de o evaluare personalizată a tenului tău. Experții noștri în îngrijirea dermatologică îți vor oferi sfaturi și recomandări de produse potrivite nevoilor tale specifice. 

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.