Remodelare & slăbire

Remodelare & slăbire

Pentru că ne bazăm pe rezultate măsurabile - cm. și kilograme pierdute – respectăm întotdeauna sănătatea pacientului, care vin întotdeauna însoțite de starea de bine și încredere în sine.

Fie că vrei să slăbești considerabil sau vrei doar să îți remodelezi corpul, să ai coapse mai subțiri, fese mai bombate sau genunchi mai fini, noi avem soluția și împreună cu tine vom alege programul care ți se potrivește.

Este foarte important să te simți bine în propriul corp.

La Silhouette Medical Beauty, acordăm procesului de slăbire și remodelare corporală o abordare personalizată, astfel încât rezultatele să nu se lase așteptate.

Primul pas este consultația efectuată de medicul generalist/specialist în Beauty, care va face o analiză a corpului prin care se va stabili masa corporală, procentul de grăsime, vârsta metabolică, precum și cantitatea de apă aflată în țesut și gradul de celulită cu ajutorul Cell-meter.

Luând în calcul toți acești factori, medicul/specialistul va propune o abordare multidisciplinară care va include investigații și sfaturi de la specialiștii în nutriție sau endocrinologie, formând un plan personalizat de terapii, menit să rezolve dorințele pacienților care ne trec pragul clinicii în fiecare zi.

Te așteptăm la clinicile Silhouette Medical Beauty din Unirii și Dorobanți!

Ultratone Futura Ultra PRO

Ultratone Futura Ultra PRO

Ultratone Futura Ultra Pro este un aparat performant de remodelare corporală, cunoscut pentru tehnologia sa inovatoare și rezultatele excelente pe care le oferă. [...]

Ultratone Futura PRO

Ultratone Futura PRO

Aparatul pe bază de ultrasunete Ultratone Futura Pro este cel mai performant aparat în domeniu și acționează prin biostimulare [...]