Ofertă Criolipoliză

01 Feb 2024

9365

Ofertă Criolipoliză

Vrei să scapi rapid și fără efort de țesutul adipos localizat din zone specifice, cum ar fi abdomenul, coapsele sau brațele? Criolipoliza este o procedură confortabilă și eficientă de a slăbi definitiv, exact acolo unde ai nevoie, fără durere și fără perioadă de recuperare. 

Criolipoliza este o procedură non-invazivă, recomandată atât femeilor, cât și bărbaților care doresc să slăbească localizat și au un strat de țesut adipos încăpățânat, care a rezistat la diete și exerciții fizice. Acest tratament reduce grăsimea prin expunerea la temperaturi scăzute de până la -9°C, facilitând eliminarea naturală a acesteia prin procesul metabolic lipidic. Odată distruse prin acest procedeu, celulele adipoase nu se mai regenerează. Efectele sunt rapide, primele rezultate fiind vizibile după 3 săptămâni, cu rezultate maxime la 3 luni.

Profită de oferta noastră pentru a te menține în cea mai bună formă vara aceasta: 30% discount pentru 2 ședințe Criolipoliză – 2.690 lei, redus de la 3.860 lei

În plus, primești CADOU 2 ședințe de tratament anticelulitic non-invaziv, GUINOT TechniSpa (în valoare de 290 de lei ședința).

Alege criolipoliza și vei avea silueta mult visată!

*Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile, la medicii selectați și nu se cumulează cu alte oferte/discounturi disponibile în clinici.

Solicită programare pentru această ofertă