Ofertă Mezoterapie

04 Jun 2024

3262

Ofertă Mezoterapie

Pregătește-ți corpul pentru vară cu procedura de mezoterapie, soluția minim-invazivă de remodelare corporală și combatere a celulitei, unul dintre cele mai inovatoare tratamente Toskani! În doar câteva ședințe, ești cu un pas mai aproape de a avea o piele netedă, tonifiată și fără imperfecțiuni. Redefinește-ți silueta și bucură-te de o piele fermă și catifelată, fără efort!

Mezoterapia este o procedură minim-invazivă care ajută atât la slăbirea localizată, cât și la redobândirea fermității pielii și la reducerea celulitei. În timpul tratamentului este injectat intradermic un cocktail de substanțe active (vitamine, aminoacizi, enzime, minerale și extracte de plante), care acționează asupra țesuturilor:

  • topesc excesul de grăsime prin stimularea lipolizei (distrugerea celulelor adipoase); 
  • facilitează microcirculația și drenajul limfatic;
  • stimulează sinteza de colagen și elastină, având efect regenerator.

Tratamentul este personalizat, numărul de ședințe necesare fiind stabilit în funcție de stratul de țesut adipos și de gradul de celulită. Cocktailurile de mezoterapie folosite sunt produse de calitate superioară, marca Toskani.

Pregătește-ți corpul pentru plajă! 30% discount mezoterapie corporală/zonă - 489 lei, redus de la 700 lei.

În plus, la 4 ședințe achiziționate, primești CADOU încă 1 zonă (în valoare de 700 lei) + 2 ședințe de presoterapie, pentru eliminarea retenției de apă (în valoare de 210 lei ședința). 

Începe acum transformarea corporală!

*Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile, la medicii selectați și nu se cumulează cu alte oferte/discounturi disponibile în clinici.

 

 

Solicită programare pentru această ofertă