Ofertă Estetică Ginecologică

16 Aug 2023

199

Ofertă Estetică Ginecologică

Nașterile sau înaintarea în vârstă pot cauza pierderea elasticității țesutului vaginal, provocând o serie de probleme intime, cum ar fi: incontinență urinară, uscăciune vaginală, piele lăsată și dureri în timpul actului sexual. Însă aceste probleme nu trebuie să îți afecteze starea de bine sau viața de cuplu!

Specialiștii noștri în estetică ginecologică pot ameliora aceste simptome cu ajutorul procedurilor de rejuvenare vaginală, care sunt non-invazive, fără durere și perioade lungi de recuperare.

Profită acum de oferta noastră: 10% discount la ORICE procedură de rejuvenare vaginală (cu laser, radiofrecvență sau prin injectări cu acid hialuronic/toxină botulinică/PRP). În plus, primești CADOU 1 ședință de tratament facial sau corporal la alegere.

Oferta este valabilă în perioada 16 august - 1 noiembrie.

Cum acționează procedurile de rejuvenare vaginală?

  • Terapia cu laser/radiofrecvență: Acestea încălzesc țesutul vaginal, stimulând producția de colagen și fluxul sanguin. Cu ajutorul acestor proceduri se îmbunătățește tonusul, elasticitatea mușchilor vaginali și hidratarea vaginală.
  • Injectarea cu toxină botulinică: Poate fi utilizată pentru durerile în timpul actului sexual cauzate de vaginism (contracții involuntare ale mușchilor vaginului). Toxina botulinică dilată și relaxează mușchii vaginului. De asemenea, poate fi utilizată și în hiperhidroză - transpirație excesivă în zona intimă.
  • Injectarea cu acid hialuronic: Injectat în zona intimă, acidul hialuronic oferă hidratare optimă, tratează laxitatea pielii și restabilește volumul țesutului.
  • Injecțiile cu PRP (plasmă bogată în trombocite): Stimulează regenerarea și repararea țesuturilor, cresc vascularizarea, elasticitatea și lubrifierea vaginală.

Pentru rezultate optime, este recomandat un tratament de aproximativ 4 ședințe pe lună, urmate de ședințe periodice de întreținere.

Programează-te completând formularul de mai jos și recapătă-ți confortul zonei intime!

Solicita programare pentru aceasta oferta

Alegeti Centrul