Ofertă Pete Pigmentare

16 Aug 2023

997

Ofertă Pete Pigmentare

Petele pigmentare se numără printre cele mai frecvente probleme estetice ale tenului. Cauza principală a acestora este expunerea necontrolată la razele UV intense din timpul verii. De asemenea, dereglările hormonale sau bolile metabolice pot contribui la apariția lor.

Deoarece știm că îți dorești să le ștergi, am pregătit un pachet special de proceduri, la un preț special, pentru a reda tenului aspectul uniform și radiant pe care îl dorești. Programează-te între 16 august - 1 noiembrie și poți achiziționa acest pachet cu 10% discount, de la 2.216 lei la 1.990 lei.

Ce include pachetul nostru:

  • 2 ședințe de Peeling + Mezoterapie cu cocktails: Peelingul va înlătura delicat celulele încărcate de pigment din stratul superficial al pielii, atenuând petele nedorite. Cocktailurile cu substanțe active ale mezoterapiei hrănesc în profunzime pielea, îi redau vitalitatea și strălucirea naturală.
  • 2 ședințe de tratament Dr. Babor pentru pete pigmentare: În funcție de gradul de severitate al petelor, experții noștri vor alege acidul potrivit pentru a le decolora și a uniformiza pielea. Produsele profesionale Dr. Babor completează acțiunea peelingului și a mezoterapiei, asigurând rezultatele dorite.

Alege să te bucuri de procedurile profesioniste realizate de experții noștri și să strălucești cu încredere în noul sezon!

Profită de oferta noastră limitată prin completarea formularului de mai jos.

Solicita programare pentru aceasta oferta

Alegeti Centrul