Ofertă Criolipoliză

16 Aug 2023

627

Ofertă Criolipoliză

Îți dorești să porți o rochie mulată, însă te jenezi de zona abdominală sau de cea a coapselor? În doar o lună poți slăbi până la 5 cm, localizat, cu ajutorul criolipolizei, acum la un preț special! 30% discount la 2 ședințe, 2.660 de lei în loc de 3.800 de lei. În plus, îți oferim CADOU 2 ședințe de presoterapie.

Criolipoliza este una dintre cele mai eficiente soluții pentru remodelarea corporală, deoarece te poate ajuta să scapi de grăsimea subcutanată din corp în proporție de 45%, fără să apelezi la liposucție.

Această procedură acționează prin înghețarea controlată a celulelor adipoase. În timpul procedurii, un aplicator cu vacuum este plasat peste zona selectată, generând o aspirație  asupra țesutului adipos. Ulterior, temperatura este redusă gradual până la atingerea valorii de -90 C, determinând cristalizarea celulelor grase, fără a afecta țesuturile învecinate sau organele. 

În decurs de câteva săptămâni, celulele grase încep să se descompună treptat și să fie eliminate în mod natural de către sistemul limfatic al organismului.

Care sunt beneficiile tratamentului? 

✔ Slăbirea este definitivă - Odată ce celulele adipoase sunt înghețate prin criolipoliză, acestea nu se vor mai reface.

✔ Piele mai întinsă și mai netedă - Criolipoliza nu este doar o procedură de eliminare a grăsimii, ci vă poate lăsa, de asemenea, cu o piele mai fermă și mai netedă.

✔ Slăbirea este localizată - Criolipoliza poate fi personalizată pentru a viza anumite zone specifice ale corpului: abdomen, brațe, bărbie, coapse, spate.

Nu rata șansa de a obține corpul pe care ți-l dorești! Profită acum de oferta noastră la Criolipoliză, completează formularul de mai jos și redescoperă-ți încrederea în propria siluetă.

Oferta este valabilă în perioada 16 august - 1 noiembrie.

Solicita programare pentru aceasta oferta

Alegeti Centrul