Ofertă Toxină Botulinică & Acid Hialuronic

16 Aug 2023

980

Ofertă Toxină Botulinică & Acid Hialuronic

Căutați soluția rapidă pentru a-ți recăpăta tinerețea pielii? Aceasta este injectările cu toxină botulinică și cu acid hialuronic.

Tratamentul cu toxină botulinică acționează eficient pe ridurile de dinamică, mai exact ridurile orizontale de pe frunte, cele verticale dintre sprâncene și ridurile fine de la coada ochiului. Injecțiile cu toxină botulinică, în anumiți mușchi faciali, blochează semnalele nervoase, împiedicându-i să se contracte, ceea ce duce la diminuarea ridurilor.

Injectările cu acid hialuronic au rolul de umplere a ridurilor din zona nazo-labială sau de la colțul buzelor. Injectat în pomeți, acidul hialuronic are rol de redefinire a acestora și de volumizare, în timp ce pe linia mandibulei ajută la reconturarea feței.

Dacă îți dorești buze mai senzuale, injectările cu acid hialuronic sunt soluția, deoarece le oferă volum și contur, efectul fiind vizibil imediat.

Beneficiază între 16 august și 1 noiembrie de OFERTA specială - disponibilă la medicii selectați -, pentru a te bucura de toate avantajele acestor tratamente:

  • Toxină botulinică - 2 zone:  990 de lei de la 1.600 de lei
  • Acid Hialuronic* - 1 ml la 1.590 de lei de la 1.800 de lei

*Promoție valabilă la acidul hialuronic Toskani.

Completează formularul de mai jos și bucură-te de rezultate.

 

Solicita programare pentru aceasta oferta

Alegeti Centrul