PACHET SLABIRE RAPIDA SI EFICIENTA

13 Apr 2022

1287

Stim ca iti doresti un corp frumos si armonios vara asta! Iar pentru asta te intampinam cu suprize frumoase!  

Pachet slabire rapida si eficienta

Terapie termosudactie/alge x 4 sed.

Termosudatia este una dintre cele mai impresionante terapii ce au reusit sa ne uluiasca cu efectele vizibile chiar si dupa prima sedinta. Efectele sunt benefice nu numai pentru frumusete, cat si pentru sanatate. Termosudatia este o terapie pe baza de impachetare, substantele active fiind algele, namolul sau cofeina. Diminueaza stratul adipos si ofera detoxifiere, pe zonele unde se aplica. Durata unei sedinte de impachetari dureaza 30 de minute, timp suficient pentru ca substantele active sa patrunda in epiderma si sa actioneze procesul.

Biostimulare x 3 sed.

Biostimularea iti tonifiaza pielea, stimuleaza musculatura, dreneaza, elimina toxinele si combate celulita. Pe zonele problematice (abdomen, talie) se aplica pad-uri care actioneaza prin microcurenti, ultrasunete, cromoterapie, lumini bioptice, un concept avansat ce vizeaza diminuarea gradului de celulita si reducerea tesutului adipos.
Biostimularea este considerata si ca o gimnastica pasiva, lucrand muschii abdomenului, ai bratelor, feselor sau picioarelor fara a se depune niciun efort.
Durata tratamentului Ultratone Futura Pro este de 30 minute, iar efectele observate dupa sunt impresionante si de durata. 

Presoterapie x 1 sed.

Tratament de drenaj prin presoterapie Terapie bazata pe presoterapie actioneaza in sensul circulatiei limfatice, cu rol de eliminare a apei in exces si toxinelor din organism. Avand in vedere ca tratamentul celulitei si slabirea presupun si drenaj limfatic, aceasta procedura trebuie recomandat catre toti clientii care doresc sa slabeasca sau sa elimine celulita.

 

Cost pachet: 1587 lei  990 lei

 

Oferta este valabila pana la data de 30 IUNIE.

Solicita programare pentru aceasta oferta

Alegeti Centrul