PACHET CELULITA

05 Jul 2022

891

Pachetul celulita cuprinde:

Evaluare Spectro Check x 1 sedinta

Evaluarea Silhouette Spectro Check, desfasurata pe platforma So/Check, ofera solutia pentru detectarea si monitorizarea markerilor fiziologici în mai putin de 3 minute:

  • Evaluarea bilanturilor nutritionale: vitamine, minerale, metale grele
  • Evaluarea functiilor fiziologice
  • Evaluarea starii de stress

TechniSPA x 6 sedinte

GUINOT TechniSPA are efect de tonifiere musculo-cutanata, avand ca rezultat o piele mai ferma, neteda cu o musculatura mai bine definita. Tratamentul favorizeaza mobilizarea grasimilor instalate, neteziarea pielii si remodelarea siluetei. Dubla dermo lipo-aspiratie asigura faptul ca rezultatele tratamentului sunt sporite prin optimizarea patrunderii si difuziei in piele a ingredientelor din serul activ.

Terapie termosudatie/alge x 6 sedinte

Termosudatia este una dintre cele mai impresionante terapii ce au reusit sa ne uluiasca cu efectele vizibile chiar si dupa prima sedinta. Efectele sunt benefice nu numai pentru frumusete, cat si pentru sanatate. Termosudatia este o terapie pe baza de impachetare, substantele active fiind algele, namolul sau cofeina. Diminueaza stratul adipos si ofera detoxifiere, pe zonele unde se aplica. Durata unei sedinte de impachetari dureaza 30 de minute, timp suficient pentru ca substantele active sa patrunda in epiderma si sa actioneze procesul.

 

Cost pachet: 3480 lei  2440 lei

Oferta este valabila pana la data de 15 august.

 

Solicita programare pentru aceasta oferta

Alegeti Centrul