PACHETE INDIBA

06 Oct 2022

1393

PACHETE INDIBA

Tehnologia INDIBA ofera tratamente anti-imbatranire neinvazive si fara durere pentru fata si corp, cu rezultate imediate.

INDIBA este o terapie medicala non-invaziva cu radiofrecventa, care accelereaza recuperarea naturala a organismului. Cu o istorie de peste 35 de ani, INDIBA este lider mondial in tratamente de regenerare tisulara, folosind dispozitive medicale certificate ISO, aprobate CE si FDA.

INDIBA este o optiune de tratament pentru:

  • Intinerirea fetei (reduce ridurile)
  • Intarirea si tonifierea fetei si corpului
  • Conturarea corpului
  • Celulita
  • Afectiuni ginecologice
  • Caderea parului

Pachet tratamente fata si gat - 7 sedinte

INDIBA ofera tratamente anti-imbatranire cu radiofrecventa care nu dauneaza celulelor si functioneaza in profunzime. Toate celulele beneficiaza de activarea fibroblastelor, colagenului si elastinei. Ca urmare, pielea este tonifiata si intinerita.

Total - 2450 lei

Pachet tratamente fata, gat si decolteu - 7 sedinte

 INDIBA foloseste un curent electromagnetic care este livrat in corp prin electrozi la o frecventa de 448 kHz. Acest curent creste treptat temperatura tesutului tratat si mecanismul de control homeostatic contribuie la optimizarea intretinerii, regenerarii si proliferarii celulelor.

Total - 3150 lei 

Pachet tratamente corporale - 6 sedinte

INDIBA ajuta corpul nostru sa regenereze fibrele de colagen si elastina, improspatand pielea si echilibreaza functionarea celulelor oricarui tesut implicat in tratament, crescand temperatura interna. Activeaza metabolismul si actioneaza asupra pre-adipocitelor prin reducerea dimensiunii acestora.

Total - 2400 lei

 

*Tratamentele cu INDIBA pot fi realizate doar in clinica Silhouette Medical Beauty Unirii.

Solicita programare pentru aceasta oferta

Alegeti Centrul