PACHET SLABIRE TINTITA

18 May 2022

821

Pachet slabire tintita

Pentru o stare de spirit excelenta, grija fata de propria persoana este esentiala. Am creat special pentru tine PACHETUL SLABIRE TINTITA, pachet conceput pentru a te ajuta sa scapi de celulita si de grasimea nedorita.

Clatuu x 1 sed.

Tratamentul CLATUU cu efect de Criolipoliza, tratament ce ataca si elimina d̲e̲f̲i̲n̲i̲t̲i̲v̲ depozitele de grasime nedorite, intr-o singura sedinta. Criolipoliza este reducerea numarului de celule adipoase prin procesul de moarte celulara programata. Efectul este vizibil la 3 saptamani de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instaleaza la 12 sapt. de la realizarea procedurii.

TechniSPA x 2 sed.

GUINOT TechniSPA este un tratament unic in lume, ce combina in acelasi timp curentul galvanic, care ajuta la penetrarea in profunzime, prin ionizare, a ingredientilor din serul de fermitate, cu stimularea ce are rol de tonifiere a musculaturii si a pielii. Durata tratamentului este de 30-35 de minute.

Biostimulare x 1 sed.

Biostimularea iti tonifiaza pielea, stimuleaza musculatura, dreneaza, elimina toxinele si combate celulita. Pe zonele problematice (abdomen, talie) se aplica pad-uri care actioneaza prin microcurenti, ultrasunete, cromoterapie, lumini bioptice, un concept avansat ce vizeaza diminuarea gradului de celulita si reducerea tesutului adipos.
Biostimularea este considerata si ca o gimnastica pasiva, lucrand muschii abdomenului, ai bratelor, feselor sau picioarelor fara a se depune niciun efort.
Durata tratamentului Ultratone Futura Pro este de 30 minute, iar efectele observate dupa sunt impresionante si de durata. 

 

Cost pachet: 2475 lei 1749 lei

 

Oferta este valabila pana la data de 30 IUNIE.

Solicita programare pentru aceasta oferta

Alegeti Centrul