Pachet slabire si remodelare

18 Jan 2023

943

Pachet slabire si remodelare

Pachet slabire si remodelare

Grija fata de propria persoana este esentiala in orice moment al anului. Pachetul de slabire si remodelare este special conceput pentru a scapa de depozitele de grasime nedorite, dar mai ales de kg in plus. Tratamente realizate cu cele mai noi si performante echipamente de remodelare corporala, realizate de cei mai buni specialisti.

TechniSPA x 7 sed.

GUINOT TechniSPA este un tratament unic in lume, ce combina in acelasi timp curentul galvanic, care ajuta la penetrarea in profunzime, prin ionizare, a ingredientilor din serul de fermitate, cu stimularea ce are rol de tonifiere a musculaturii si a pielii. Durata tratamentului este de 30-35 de minute.

Aromatic Minceur x 3 sed.

Tratament manual care începe cu un masaj specific pentru descompunerea grăsimii, cu mișcări pentru drenajul celulitei, cu aplicarea unui ulei anticelulitic timp de 20 de minute, plus împachetări la rece și o mască de sauna timp de 20 de minute. Stimuleaza arderea grasimilor si eliminarea toxinelor, remodeland silueta si diminuand aspectul de coaja de portocala al pielii.

Cost pachet: 2970 lei  1950 lei

 

Oferta este valabila pana la data de 01 MARTIE.

Solicita programare pentru aceasta oferta

Alegeti Centrul