Pachet slabire si tonifiere

18 Jan 2023

757

Pachet slabire si tonifiere

Pachet slabire si tonifiere

A trecut perioada sarbatorilor, si acum mai mult ca oricand trebuie sa avem grija de corpul nostru si de felul in care aratam! Pachet slabire si tonifiere cuprinde tratamente menite sa te ajute sa slabesti, sa elimini toxinele si aspectul neplacut de coaja de portocala.

Slabit Liberty x 4 sed.

Terapia pentru slabit Libery este o terapie pe baza de impachetare cu alge, ce presupune impachetare cu alge de sub sani pana la glezne. Se recomanda celor care doresc sa slabeasca peste 5 kilograme si in cazul carora excesul adipos este repartizat preponderent in jumatatea inferioara a corpului.

Biostimulare Futura PRO x 2 sed.

Biostimularea iti tonifiaza pielea, stimuleaza musculatura, dreneaza, elimina toxinele si combate celulita. Pe zonele problematice (abdomen, talie) se aplica pad-uri care actioneaza prin microcurenti, ultrasunete, cromoterapie, lumini bioptice, un concept avansat ce vizeaza diminuarea gradului de celulita si reducerea tesutului adipos.
Biostimularea este considerata si ca o gimnastica pasiva, lucrand muschii abdomenului, ai bratelor, feselor sau picioarelor fara a se depune niciun efort.
Durata tratamentului Ultratone Futura Pro este de 30 minute, iar efectele observate dupa sunt impresionante si de durata. 

Presoterapie x 2 sed.

Tratament de drenaj prin presoterapie.Terapie bazata pe presoterapie actioneaza in sensul circulatiei limfatice, cu rol de eliminare a apei in exces si toxinelor din organism. Avand in vedere ca tratamentul celulitei si slabirea presupun si drenaj limfatic, aceasta procedura trebuie recomandata catre toti clientii care doresc sa slabeasca sau sa elimine celulita.

 

Cost pachet: 1754 lei  1220 lei

Oferta este valabila pana la data de 01 MARTIE.

 

 

 

Solicita programare pentru aceasta oferta

Alegeti Centrul