Tratament LipLase cu platforma laser SP Dynamis

Buze perfecte, fără fillere injectabile

Cum obții buze perfecte, fără să recurgi la substanțe injectabile? Avem o alternativă excelentă pentru tine. Procedura LipLase, realizată cu ajutorul laserului SP Dynamis, activează regenerarea colagenului, oferind buzelor tale un plus de volum și un contur bine definit, cu rezultate naturale.

Tratament LipLase cu platforma laser SP Dynamis

Cum funcționează tratamentul LipLase

Tratamentul LipLase oferă buzelor un aspect mai plin și conturat, fiind o alternativă la fillerele injectabile. Procedura se realizează cu ajutorul laserului SP Dynamis, care combină două lungimi de undă diferite.

Laserul Er:YAG acționează la suprafața buzelor, oferind efecte vizibile imediate, precum hidratare, volumizare și redefinirea conturului. Laserul Nd:YAG acționează în profunzime stimulând producția de colagen în buze, cu un efect termic minim.

În timpul procedurii, specialistul va folosi laserul atât pe suprafața, cât și pe partea interioară a buzei superioare și inferioare pentru a obține rezultatele dorite.

Before

Înainte de tratament

After

După 1 ședință de tratament LipLase

Beneficii

Stimulează sinteza de colagen

Volumizează buzele

Hidratează buzele

Netezește liniile și ridurile din jurul gurii

Definește conturul buzelor

Fără ace, fără durere și timp de recuperare

Video procedură

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer Internațional

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din Romania, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică în centre de renume, atât în țară, cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging, fiind conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial.

Dr. Iulia Roșu

Dr. Iulia Roșu

Medic specialist dermatologie și estetică medicală

Dr. Iulia Roșu (Panțuru) lucrează ca medic specialist dermatolog din anul 2015, participând la numeroase congrese, traininguri și workshopuri din subdomeniile dermatologiei. Pasiunea sa este menținerea calității pielii odată cu trecerea timpului. Crede în conceptul de Beautiful aging, în îmbătrânirea frumoasă și grațioasă, care ne permite să ne păstrăm frumusețea și unicitatea naturale în fiecare etapă a vieții noastre.

Durata tratamentului:

30 minute

Prețul unei ședințe:

1.790 lei

Tratament LipLase cu platforma laser SP Dynamis

FAQ’s

Pentru rezultate optime, se recomandă 4 ședințe, la un interval de o lună.

Rezultatele sunt vizibile imediat după prima ședință, sunt progresive, de la o ședință la alta și se mențin până la 12 luni.