Rejuvenare vaginală cu radiofrecvența monopolară capacitiv-rezistivă, INDIBA

Terapia INDIBA: Soluția non-invazivă pentru rejuvenarea vaginală

Laxitatea vaginală reprezintă o afecțiune frecvent întâlnită la multe femei, în special după naștere sau pe măsură ce avansează în vârstă, ca urmare a scăderii nivelului de estrogen. Aceasta poate conduce la probleme precum uscăciune, senzație de arsură, dureri și incontinență urinară. Din fericire, estetica ginecologică ne pune la dispoziție soluții non-invazive eficiente! Cu ajutorul terapiei de rejuvenare vaginală INDIBA, putem regenera țesutul vaginal și ameliora simptomele neplăcute, fără efecte secundare, pentru ca tu să îți recapeți confortul intim și calitatea vieții.

Rejuvenare vaginală cu radiofrecvența monopolară capacitiv-rezistivă, INDIBA

Cum funcționează tratamentul de rejuvenare vaginală cu INDIBA

Terapia INDIBA este o metodă non-invazivă, inovatoare, de rejuvenare vaginală, care utilizează radiofrecvența monopolară capacitiv-rezistivă. Procedura constă în aplicarea unui curent electromagnetic de 448 kHz la nivelul zonei genitale, având triplu efect terapeutic: biostimularea, vascularizarea și hiperactivarea țesuturilor. Prin aceste procese, INDIBA stimulează metabolismul celular, îmbunătățește fluxul sanguin și stimulează producția de colagen. Rezultatul constă în refacerea, hidratarea și regenerarea țesutului vaginal, îmbunătățind sănătatea zonei intime.

Pe lângă beneficiile terapeutice, procedura INDIBA poate corecta imperfecțiunile estetice, cum ar fi hiperpigmentarea sau cicatricile, oferind o soluție completă de rejuvenare vaginală.

Înainte de a efectua tratamentul de rejuvenare vaginală cu INDIBA, este necesară o consultație prealabilă la unul dintre medicii specializați în estetica ginecologică ai clinicii. Aceasta consultație implică o evaluare ginecologică detaliată, în urma căreia medicul va propune un plan de tratament personalizat, conceput să răspundă nevoilor specifice ale fiecărei paciente.

Indicațiile rejuvenării vaginale cu INDIBA:

Laxitate vaginală (internă și externă), incontinență urinară, durere în timpul actului sexual (dispareunie), inflamație, disconfort, arsuri vaginale, scăderea lubrifierii vaginale, tonus muscular scăzut, infecții vaginale recurente și recidivante, spasme involuntare ale mușchilor vaginali (vaginim), lichen vaginal, atrofie cu fibroze.

Radiofrecvență monopolară capacitiv-rezistivă

Biostimularea, vascularizarea și hiperactivarea țesuturilor.

Aplicarea unui curent electromagnetic

Refacerea, hidratarea și regenerarea țesutului vaginal, îmbunătățind sănătatea zonei intime.

Beneficii

Stimulează producția de colagen

Îmbunătățește tonusul muscular vaginal

Îmbunătățește vascularizația și hidratarea mucoasei

Reglează nivelul de lubrifiere al vaginului

Tratament non-invaziv, non-chirurgical

Fără durere și fără perioadă de recuperare

Video procedură

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Lucia Luchian (Costoiu)

Dr. Lucia Luchian (Costoiu)

Medic specialist obstetrică ginecologie

Dr. Lucia Elena Luchian este medic specialist în obstetrică-ginecologie și deține un doctorat în reproducere umană asistată. Pe parcursul formării profesionale, a urmat numeroase cursuri și stagii de pregătire în țară și străinătate, în domeniul ginecologiei, al esteticii ginecologice și al medicinei reproductive, participând la peste 60 de congrese și conferințe științifice în domeniu, în calitate de invitat și de speaker. Dr. Luchian este membră a societăților științifice de profil, precum ESHRE (Societatea Europeană de Reproducere Umană Asistată), ASRM (Societatea Americană de Medicină Reproductivă) și ASGE (Asociația Societății Române de Estetică Ginecologică).

Dr. Carmen Negoescu-Gândac

Dr. Carmen Negoescu-Gândac

Medic primar obstetrică ginecologie

Dr. Carmen Negoescu-Gândac a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, și este medic primar în Obstetrică-Ginecologie. Principala sa specialitate este medicina perinatală, această ramură ocupându-se de sănătatea mamei și a fătului, precum și de problemele care pot apărea în timpul sarcinii. Dr. Negoescu are un doctorat în medicină materno-fetală și se perfecționează constant prin participarea la cursuri și congrese în țară și străinătate. Este un medic empatic și comunicativ, care reușește, prin abordarea sa caldă, să diminueze disconfortul pacientelor care vin la controlul periodic și să fie un sprijin pentru pacientele diagnosticate cu patologii ginecologice sau oncologice.

Durata tratamentului:

30 - 45 minute

Prețul unei ședințe:

1.870 lei/ședință

Rejuvenare vaginală cu radiofrecvența monopolară capacitiv-rezistivă, INDIBA

FAQ’s

Pentru a obține rezultate optime, este, în general, recomandat un protocol de tratament care include 4 ședințe efectuate pe parcursul unei luni, urmate de ședințe de întreținere la intervale regulate. Tratamentele INDIBA pot fi repetate pe tot parcursul vieții, deoarece sunt non-invazive, nedureroase și nu au efecte secundare.

Procedura nu necesită o pregătire prealabilă și nu are reacții adverse. Astfel, îți vei putea relua imediat activitățile obișnuite, fără a avea nevoie de timp pentru recuperare.

Terapia INDIBA se poate aplica ca tratament independent sau ca parte a unui plan terapeutic personalizat. De exemplu, aceasta poate fi utilizată în combinație cu terapiile injectabile cu acid hialuronic sau toxina botulinică, amplificând efectele benefice ale acestora. De asemenea, poate fi folosită ca terapie adjuvantă în intervențiile chirurgicale precum labioplastia și vulvoplastia, pentru a accelera procesul de recuperare și a reduce disconfortul postoperator.

Stimulator cardiac sau alt implant electronic, sarcină și tromboflebită.