Peeling

Peeling

Microdermabraziunea este un tratament profund care reinnoieste pielea si ii ofera stralucire si un aspect mai tanar. Este unul dintre cele mai simple si mai eficiente tratamente anti-imbatranire, ideal chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.

Cum functioneaza microdermabraziunea?

Procedura de microdermabraziune foloseste microcristale, care sunt suficient de dure pentru a exfolia si indeparta celulele moarte ale pielii obosite.

Microdermabraziunea functioneaza si in armonie cu corpul tau. Odata ce tratamentul a indepartat celulele moarte, corpul va lucra pentru a le inlocui cu piele noua, cu aspect mai sanatos. Microdermabraziunea este potrivita pentru fata si pentru majoritatea zonelor corpului.

Ce poate trata microdermabraziunea?

Este un excelent tratament de intretinere pentru pielea normala si o optiune pentru tratarea acneei si a semnelor imbatranirii premature. Tratamentul cu microdermabraziune poate fi folosit pentru a reduce aspectul ridurilor fine, a petelor superficiale si a semnelor, curatarea punctelor negre si diminuarea porilor.

Rezultatele microdermabraziunii si ce face pentru pielea ta

  • Stimuleaza productia de colagen
  • Lumineaza tenul – Indeparteaza usor pielea moarta de la suprafata pentru a dezvalui un ten curat, clar, luminos si purificat.
  • Reduce eruptiile – Desfunda porii ajutand la reducerea acneei, punctelor negre si a eruptiilor.
  • Curata pielea – Curata si trateaza imbatranirea prematura cauzata de expunerea la soare, pielea uscata, acnee, pete solare.
  • Imbunatateste circulatia - O exfoliere profunda a pielii incurajeaza circulatia, furnizand oxigen celulelor.
  • Intinereste pielea - Sunt produse celule ale pielii mai noi, mai sanatoase

Intrebari frecvente despre microdermabraziune

Cand se vad rezultatele?

Majoritatea pacientilor au nevoie de o serie de tratamente pentru a vedea rezultate. Dupa tratament, pacientii spun de obicei ca au o piele mai fina si un ten mai stralucitor.

Cat dureaza rezultatele dupa microdermabraziune?

Rezultatele tind sa fie temporare. Pacientii care isi protejeaza pielea de soare si urmeaza planul recomandat de ingrijire a pielii isi vor mentine rezultatele pentru mai mult timp.

Care sunt posibilele efecte secundare ale microdermabraziunii?

Dupa microdermabraziune, pielea tratata poate fi roz sau rosie si usor umflata si poate deveni sensibila la lumina soarelui. Efectele tind sa dispara in decurs de o zi, fara alt tratament.

30-45 min