Peeling

Microdermabraziunea este un tratament profund care reînnoiește pielea și îi oferă strălucire și un aspect mai tânăr. Este unul dintre cele mai simple și mai eficiente tratamente anti-îmbătrânire, ideal chiar și pentru persoanele cu piele sensibilă.

Cum funcționează microdermabraziunea?

Procedura de microdermabraziune folosește microcristale, care sunt suficient de dure pentru a exfolia și îndepărta celulele moarte ale pielii obosite.

Microdermabraziunea funcționează și în armonie cu corpul tău. Odată ce tratamentul a îndepărtat celulele moarte, corpul va lucra pentru a le înlocui cu piele nouă, cu aspect mai sănătos. Microdermabraziunea este potrivită pentru față și pentru majoritatea zonelor corpului.

Ce poate trata microdermabraziunea?

Este un excelent tratament de întreținere pentru pielea normală și o opțiune pentru tratarea acneei și a semnelor îmbătrânirii premature. Tratamentul cu microdermabraziune poate fi folosit pentru a reduce aspectul ridurilor fine, a petelor superficiale și a semnelor, curățarea punctelor negre și diminuarea porilor.

Peeling

Beneficii

Stimulează producția de colagen

Luminează tenul – Îndepărtează ușor pielea moartă de la suprafață pentru a dezvălui un ten curat, clar, luminos și purificat

Reduce erupțiile – Desfundă porii ajutând la reducerea acneei, punctelor negre și a erupțiilor

Curăță pielea – Curăță și tratează îmbătrânirea prematură cauzată de expunerea la soare, pielea uscată, acnee, pete solare

Îmbunătățește circulația - O exfoliere profundă a pielii încurajează circulația, furnizând oxigen celulelor

Întinerește pielea - Sunt produse celule ale pielii mai noi, mai sănătoase

Durata tratamentului:

30-45 minute

Prețul unei ședințe:

De la 800 lei

FAQ’s

Majoritatea pacienților au nevoie de o serie de tratamente pentru a vedea rezultate. După tratament, pacienții spun de obicei că au o piele mai fină și un ten mai strălucitor.

Rezultatele tind să fie temporare. Pacienții care își protejează pielea de soare și urmează planul recomandat de îngrijire a pielii își vor menține rezultatele pentru mai mult timp.

După microdermabraziune, pielea tratată poate fi roz sau roșie și ușor umflată și poate deveni sensibilă la lumina soarelui. Efectele tind să dispară în decurs de o zi, fără alt tratament.