Peeling chimic superficial pentru stimularea colagenului

Experimentează un ten proaspăt și radiant cu ajutorul peelingurilor chimice

Tratamentul de stimulare a colagenului prin peeling chimic superficial este o metodă avansată de rejuvenare a pielii care utilizează substanțe chimice la nivelul zonei afectate, pentru a exfolia stratul exterior al pielii, facilitând regenerarea celulară și îmbunătățirea texturii și aspectului pielii.

Peelingurile chimice se clasifică în superficiale și de profunzime medie, în funcție de tipul și concentrația soluției chimice utilizate. Acestea acționează prin îndepărtarea stratului exterior al pielii, însă fiecare tip de peeling pătrunde la adâncimi diferite. Acestea sunt ideale pentru a trata diverse probleme dermatologice, de la îmbătrânirea prematură și acnee, până la petele pigmentare și cicatrici superficiale.

Peeling chimic superficial pentru stimularea colagenului

Cum funcționează peelingurile chimice superficiale

Tratamentul cu Dermapen 4 este o metodă sigură și eficientă de rejuvenare prin microneedling. Acest tratament stimulează producerea de colagen și elastină, având efecte impresionante în reducerea cicatricilor acneice și micșorarea porilor. Tehnologia Dermapen 4 utilizează multiple ace care penetrează pielea printr-o funcție de vibrație automată. Pe măsură ce acele se mișcă pe suprafața pielii, ele declanșează răspunsul natural de auto-regenerare a pielii, stimulând producția de colagen și elastină.

Simultan, se creează milioane de canale fine în piele. Aceste canale permit absorbția de până la 80% mai mult din nutrienții aplicați pe piele, facilitând livrarea acestora direct în fibroblaste pentru a hrăni celulele din derm și stratul bazal. Introducerea în piele a serurilor cu acțiune specifică se numește mezoterapie. Serurile, special concepute pentru utilizarea cu Dermapen, conțin formule de aminoacizi, acid hialuronic, vitamine, substanțe depigmentante sau anti-aging, adaptate problemei tratate.

Peelingurile chimice funcționează prin aplicarea unei soluții chimice speciale pe suprafața pielii cu ajutorul Dermapenului, determinând exfolierea controlată a stratului exterior și stimulând regenerarea celulară. Cantitatea de piele îndepărtată depinde de tipul și concentrația substanței chimice utilizate, precum și de durata de acțiune. Aceste tratamente sunt ideale pentru îmbunătățirea aspectului pielii terne și îmbătrânite, controlul acneei și al tenului gras, estomparea cicatricilor de acnee, uniformizarea tonului pielii afectate de pete solare, reducerea ridurilor fine și curățarea porilor dilatați și a punctelor negre. Rezultatul este o piele mai netedă, fermă și radiantă.

Peeling chimic superficial

Stimulează regenerarea celulară

Aplicat pe suprafața pielii

Exfolierea controlată a stratului exterior

Beneficii

Îmbunătățirea texturii și aspectului pielii

Controlul acneei și a tenului gras

Stimularea producției de colagen

Reducerea ridurilor și liniilor fine

Uniformizarea tonului pielii

Ten luminos și efect anti-îmbătrânire

Durata tratamentului:

30 - 45 minute

Prețul unei ședințe:

De la 800 lei

Peeling chimic superficial pentru stimularea colagenului

FAQ’s

Zonele tratate se vor vindeca în aproximativ 7 până la 14 zile după un peeling chimic. Peelingurile chimice mai profunde pot necesita un timp de vindecare mai lung.

Numărul de peelinguri chimice necesar depinde de afecțiunea tratată și de tipul de piele. Se vor observa unele îmbunătățiri după fiecare peeling, dar este adesea recomandat să aveți mai multe peelinguri pentru a vedea efectul dorit.

Peelingurile chimice nu sunt recomandate celor care au psoriazis, eczeme, dermatită, rozacee, arsuri solare sau herpes activ.

Peelingul chimic este ideal pentru persoanele care doresc să îmbunătățească aspectul și sănătatea pielii lor. Este eficient în tratarea unei game variate de probleme dermatologice, inclusiv piele ternă și îmbătrânită, acnee și ten gras, cicatrici, pete de soare, riduri fine, pori dilatați și puncte negre.

De obicei, sunt necesare între 3 și 6 peelinguri superficiale pentru a trata pielea îmbătrânită și cicatricile de acnee. Numărul exact de ședințe va fi determinat de specialiști în funcție de nevoile specifice ale pielii.