ÎNDEPĂRTAREA LEZIUNILOR PIGMENTARE CU LASER DISCOVERY PICO

Elimină petele pigmentare cât ai zice Pico!

Razele solare sau acneea ți-au pătat tenul și orice tratament ai încercat până acum nu a avut rezultatele dorite? Avem soluția potrivită pentru tine: laserul Pico! Datorită impulsurilor sale extrem de scurte, în picosecunde, acesta dizolvă rapid și eficient chiar și cele mai profunde pete pigmentare. Te vei bucura de un ten uniform și strălucitor, care te va face să te simți încrezătoare, chiar și fără machiaj!    

ÎNDEPĂRTAREA LEZIUNILOR PIGMENTARE CU LASER DISCOVERY PICO

Cum funcționează laserul Discovery Pico

În timpul procedurii, se aplică impulsuri laser țintite asupra zonelor cu hiperpigmentare. Aceste impulsuri generează un efect fotoacustic pur, care fragmentează și dizolvă acumulările de melanină din petele nedorite. Ulterior, pigmenții melanici sunt eliminați în mod natural de către organism. Laserul PICO utilizează o intensitate mare de energie livrată într-un timp extrem de scurt, în picosecunde. Această tehnologie avansată permite eliminarea petelor pigmentare fără efect termic, pielea nu se încălzește, și fără a afecta țesuturile înconjurătoare.

Before

Înainte de tratament

After

După tratament

Beneficii

Îndepărtează eficient petele pigmentare profunde cauzate de soare, cicatrici postacneice, etc.

Țintește cu precizie petele fără a afecta țesuturile din jur

Nu are efect termic, pielea nu se încălzește

Procedura este nedureroasă și fără recuperare

Stimulează procesul de refacere a pielii

Rezultatele pot fi vizibile după o singură ședință

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer International

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din Romania, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică în centre de renume, atât în țară, cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging, fiind conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial.

Dr. Iulia Roșu

Dr. Iulia Roșu

Medic specialist dermatologie și estetică medicală

Dr. Iulia Roșu (Panțuru) lucrează ca medic specialist dermatolog din anul 2015, participând la numeroase congrese, traininguri și workshopuri din subdomeniile dermatologiei. Pasiunea sa este menținerea calității pielii odată cu trecerea timpului. Crede în conceptul de Beautiful aging, în îmbătrânirea frumoasă și grațioasă, care ne permite să ne păstrăm frumusețea și unicitatea naturale în fiecare etapă a vieții noastre.

Dr. Roxana Cârnaru

Dr. Roxana Cârnaru

Medic specialist dermatovenerologie

Dr. Roxana Cârnaru este medic specialist dermatovenerolog cu expertiză în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor cutanate, cum ar fi acneea, eczemele, dermatitele, rozaceea, alunițele, afecțiuni cauzate de soare și nu numai. Dr. Roxana Cârnaru este dedicată pacienților săi și își îmbunătățește în permanență competențele în domeniu, participând la cursuri, conferințe și alte evenimente medicale.

Durata tratamentului:

30 - 45 minute

Prețul unei ședințe:

Mică – 800 lei; Medie – 1,000 lei; Mare – 1,400 lei.

ÎNDEPĂRTAREA LEZIUNILOR PIGMENTARE CU LASER DISCOVERY PICO

FAQ’s

Numărul de ședințe depinde de tipul petelor pigmentare și de gradul lor de severitate. În general, sunt necesare 2-4 ședințe la intervale de 4-6 săptămâni, cu rezultate vizibile încă din prima ședință și o decolorare treptată pentru petele mai pronunțate.

Datorită acțiunii extrem de rapide a laserului Pico, pielea nu se încălzește și nu suferă deteriorări, în timp ce țesuturile din jurul zonei tratate sunt protejate. Prin urmare, riscul apariției unei reacții adverse la nivelul pielii este minim.