Indepartarea leziunilor pigmentare cu laser Discovery Pico

Indepartarea leziunilor pigmentare cu laser Discovery Pico

Razele UVA și UVB la care a fost expusa pielea in vacanta si melanina in exces au ca efecte afecțiuni precum petele pigmentare.

Seria Discovery Pico este primul laser picosecunda Nd:YAG pentru indepartarea tatuajelor, leziunilor pigmentate dar si in cazul  tratamentelor de refacere/intinerire a pielii.

Efect de PICOsecunda:

  • Seria Discovery Pico genereaza un efect fotoacustic pur pentru a sparge cerneala si pigmentarile, lasand nevatamate tesuturile din jur. Acest laser de picosecunda, datorita duratelor mai scurte ale impulsului si puterii de varf ridicate, poate dizolva eficient chiar si cei mai profunde pete pigmentare. Astfel, tehnologia laser Pico este capabila sa emita impulsuri extrem de scurte care pot interactiona selectiv cu concentratiile nedorite de melanina ale petelor de pe piele, eliminandu-le rapid si eficient.

Aceasta serie de lasere include pana la trei lungimi de unda, 532 nm – 1064 nm – 694 nm, o putere de varf mare si pana la patru moduri de emisie pentru a combina performante maxime de operare cu cea mai larga gama de tratamente.

Tehnologia Pico laser este un tratament cu laser nechirurgical, neinvaziv, care poate fi folosit pentru a aborda majoritatea imperfectiunilor comune ale pielii, inclusiv petele cauzate de leziunile solare si cicatricile acneei. Tehnologia Pico este considerata unul dintre cele mai avansate tratamente cu laser disponibile in prezent pe piata.

30-45 min pornind de la 790 lei