Radiofrecvență Vivace

Ten ferm și strălucitor, indiferent de vârstă!

Cum poți să-ți menții tenul ferm și strălucitor pe măsură ce înaintezi în vârstă? Acest lucru este realizabil cu ajutorul procedurii minim-invazive VIVACE. Acest tratament inovator de rejuvenare facială combină 3 tehnologii avansate: microneedling, radiofrecvența dublu fracționată și terapia cu lumină LED, pentru a stimula producția de colagen, afectată de trecerea anilor. După o singură ședință, se diminuează porii, iar calitatea pielii se îmbunătățește vizibil, oferind tenului un aspect mai tânăr și revitalizat! 

Radiofrecvență Vivace

Cum funcționează tratamentul de microneedling VIVACE, cu radiofrecvență

Procedura VIVACE implică utilizarea unui dispozitiv cu microace sterile. Prin tehnica de microneedling, sunt create canale microscopice în piele, care rămân deschise pentru o perioadă de 4 până la 6 ore. Această acțiune inițiază un răspuns natural de vindecare din partea organismului, stimulând producția de colagen nou.

Efectul regenerator este amplificat de radiofrecvența dublu fracționată și de lumina LED. Radiofrecvența utilizează energia termică pentru a pătrunde în profunzimea pielii, oferind o stimulare suplimentară a producției de colagen. Dispozitivul VIVACE permite ajustarea precisă a nivelurilor de penetrare, având 31 de setări diferite.

De asemenea, aparatul dispune de 2 capete: unul cu lumină roșie și un altul cu lumină albastră. Lumina roșie din spectrul LED stimulează sinteza fibrelor de colagen la nivelul epidermei, în timp ce lumina albastră are proprietăți antibacteriene, fiind utilizată pentru tenul afectat de acnee, tenul seboreic și pentru reducerea porilor dilatați.

Înaintea procedurii VIVACE cu radiofrecvență, pacienții beneficiază de o consultație inițială cu specialistul Silhouette, care va elabora un plan de tratament personalizat. Pentru a asigura confortul pacientului pe parcursul tratamentului, se aplică o cremă anestezică cu 20 de minute înainte de începerea procedurii. Tratamentul se încheie cu aplicarea unei măști de față cu efect calmant.

Procedura VIVACE poate fi folosită ca tratament pentru: lifting și fermitate, riduri și linii fine, acnee și cicatrici postacneice, pori dilatați.

Before

Înainte de tratament

After

După ședința de tratament

Beneficii

Stimularea producției de colagen

Diminuarea liniilor fine și a ridurilor

Procedură non-chirurgicală

Tratament nedureros

Perioadă minimă de recuperare

Rezultate vizibile de la prima ședință

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer Internațional

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din Romania, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică în centre de renume, atât în țară, cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging, fiind conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial.

Dr. Iulia Roșu

Dr. Iulia Roșu

Medic specialist dermatologie și estetică medicală

Dr. Iulia Roșu (Panțuru) lucrează ca medic specialist dermatolog din anul 2015, participând la numeroase congrese, traininguri și workshopuri din subdomeniile dermatologiei. Pasiunea sa este menținerea calității pielii odată cu trecerea timpului. Crede în conceptul de Beautiful aging, în îmbătrânirea frumoasă și grațioasă, care ne permite să ne păstrăm frumusețea și unicitatea naturale în fiecare etapă a vieții noastre.

Durata tratamentului:

30 - 60 minute

Prețul unei ședințe:

Față: 1,490 lei/ședință; 1 zonă (bărbie/pomeți/frunte/ochi/buze/gât) – 860 lei/ședință; 2 zone (față și gât): de la 2,070 lei/ședință; 3 zone (față, gât și decolteu): 2,180 lei/ședință.

Radiofrecvență Vivace

FAQ’s

În funcție de necesitățile tenului, cum ar fi pentru revitalizarea lui, este suficientă o singură ședință de tratament cu radiofrecvență, VIVACE. Pentru o rejuvenare completă și cu rezultate de lungă durată, se recomandă, în general, între 4 și 6 ședințe, efectuate la intervale de 4-6 săptămâni.

Efectele procedurii sunt vizibile imediat și durează până la 6 luni, în funcție de complexitatea problemelor tratate și de reacția organismului pacientului. Repetarea procedurii conform schemei de tratament asigură menținerea îndelungată a rezultatelor.

După tratamentul VIVACE este recomandat să se evite aplicarea machiajului timp de cel puțin 6 ore, expunerea la soare, precum și mersul la sală în ziua respectivă. De asemenea, este necesară aplicarea unei creme cu protecție solară (SPF 50+).