Foxy Eyes

Foxy Eyes - alternativa nechirurgicală pentru intervenția de blefaroplasie

Odată cu înaintarea în vârstă, pielea de la nivelul pleoapelor își pierde din elasticitate, afectând conturul natural al ochilor, care capătă un aspect căzut și obosit. Dacă dorești să-ți revitalizezi privirea fără să apelezi la bisturiu, procedura Foxy Eyes este soluția perfectă. Tratamentul non-invaziv pe bază de laser realizează liftingul zonei perioculare fără durere și fără perioadă de recuperare, iar rezultatele se mențin până la 6 luni.

Foxy Eyes

Cum funcționează tratamentul Foxy Eyes

Foxy Eyes este o procedură non-invazivă de lifting al zonei perioculare, realizată cu ajutorul tehnologiei avansate a laserului SP Dynamis de la Fotona. Această metodă a câștigat popularitate deoarece oferă ochilor o formă mai alungită și mai ridicată, asemănătoare ochilor de vulpe, fără a necesita intervenții chirurgicale, fiind o alternativă pentru intervenția de blefaroplastie.

Procedura constă în 3 pași, care combină ridicarea cozii sprâncenelor cu creșterea fermității pleoapelor superioare și a pielii din zona scalpului. Laserul emite impulsuri scurte de energie care stimulează regenerarea colagenului atât la suprafață, cât și în profunzimea pielii. Acest mecanism de acțiune strânge și ridică pielea din jurul ochilor, redă conturul și fermitatea zonei perioculare, oferind un aspect mai odihnit și rejuvenat.

Inovația procedurii Fotona Foxy Eyes constă în tratamentul delicat al pielii, care se realizează fără sângerare și cu un control precis al temperaturii. Energia optică este livrată într-o secvență unică de impulsuri, ceea ce minimizează riscul de supraîncălzire a suprafeței pielii și asigură o distribuție uniformă a căldurii în țesuturi.

Pentru a asigura confortul pacientului pe parcursul tratamentului, se aplică o cremă anestezică cu 20 de minute înainte de începerea procedurii.

Rezultatele procedurii Foxy Eyes sunt vizibile imediat după prima ședință și se amplifică în următoarele săptămâni, pe măsură ce producția de colagen nou intensifică efectele de lifting și tonifiere. Beneficiile obținute durează până la 6 luni.

Ridicarea cozii sprâncenelor

Creșterea fermității pleoapelor superioare și a pielii din zona scalpului.

Strânge pielea din jurul ochilor

Redă conturul și fermitatea zonei perioculare, oferind un aspect mai rejuvenat

Beneficii

Ridicarea sprâncenelor

Creșterea fermității pleoapelor superioare și scalpului

Alternativă nechirurgicală pentru operația de blefarosplastie

Rezultate cu aspect natural

Procedură non-invazivă

Fără timp de recuperare și fără durere

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer International

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din Romania, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică în centre de renume, atât în țară, cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging, fiind conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial.

Durata tratamentului:

30 - 45 minute

Prețul unei ședințe:

1.790 lei/ședință

Foxy Eyes

FAQ’s

Pentru un efect de lifting durabil al zonei perioculare, în general, se recomandă 4 ședințe de tratament. Rezultatele pot varia în funcție de cât de lăsată este pielea de la nivelul pleoapelor și de răspunsul acesteia la tratament.

Imediat după procedura Foxy Eyes, pielea poate fi ușor înroșită, umflată și iritată, dar aceste simptome dispar de obicei în câteva ore. Nu este necesară o perioadă de recuperare, așadar te poți întoarce la activitățile zilnice aproape imediat. Pentru a maximiza efectele tratamentului și a evita posibile complicații, este indicat să eviți expunerea la soare și să folosești o cremă cu factor de protecție 50+.