Vivace, anticelulitic, fermitate & vergeturi

Vivace, anticelulitic, fermitate & vergeturi

Ce este Vivace

VIVACE este o noua tehnologie avansata de microneedling care foloseste radiofrecventa dubla fractionata pentru stimularea productiei naturale de colagen. Rezultatele acestei proceduri minim invazive constau in redarea fermitatii conturului fetei, estomparea ridurilor, tratarea acneei si a cicatricilor postacneice cat si minimizarea porilor. Calitatea pielii este vizibil imbunatatita inca de la prima procedura.

Cum functioneaza tratamentul Vivace

Aparatul folosit în tratamentul Vivace are 2 capete: unul cu lumină roșie și un altul cu lumină albastră.

  • Capătul cu lumină roșie determină stimularea sintezei fibrelor de colagen de la nivelul epidermei. Efectul: regenerarea pielii, lifting facial și riduri vizibil reduse. Micro-acele în numar de 36 pătrund în profunzime, generând apariția unor microcanale – acest lucru stimulează acea cascadă inflamatorie la nivelul dermei care, ulterior, se calmează și . Se foloseste in caz de ten matur, cicatrici si vergeturi.
  • Lumina albastră are efect antibacterian, acționând asupra bacteriilor responsabile de formarea acneei (Propionium bacterium acnes) cu efect de sterilizare cutanată. Se folosește în cazul pielii afectate de acnee sau ten seboreic sau pori dilatați.

Cum decurge tratamentul

In urma consultatiei, veti stabili un plan de tratament impreuna cu specialistul Silhouette -fie o unica sedinta pentru un boost de revigorare, fie 2-3 tratamente la distanta de 4-6 saptamani pentru o rejuvenare completa si de durata. O sedinta dureaza 40 de minute, la care se adauga cele 20 de minute dinaintea tratamentului, in care crema anestezica isi face efectul. La finalul procedurii vi se va aplica o masca de fata cu efect calmant, si este ideal sa nu va machiati timp de cel putin 6 ore. Efectele sunt vizibile imediat, se amelioreaza in timp si dureaza pana la 6 luni, de la persoana la persoana. Repetarea procedurii conform schemei de tratament asigura mentinerea indelungata a rezultatelor.

30 min