THERMAGE, ANTICELULITIC, FERMITATE & TONIFIERE

Lifting Corporal Thermage

Piele fermă într-o singură ședință!

Îți dorești o soluție eficientă pentru pielea lăsată, care să nu implice proceduri invazive și nici perioadă de recuperare? Thermage reprezintă o alternativă inovatoare de lifting non-chirurgical și non-invaziv, bazată pe tehnologia radiofrecvenței monopolare. Tratamentul cu Thermage restabilește fermitatea și elasticitatea pielii de pe corp și reduce aspectul celulitei, cu rezultate vizibile după o singură ședință.

THERMAGE, ANTICELULITIC, FERMITATE & TONIFIERE

Cum funcționează tratamentul cu Thermage

Thermage este o procedură non-invazivă, care utilizează radiofrecvența monopolară pentru a stimula producția de colagen afectată odată cu înaintarea în vârstă.

Deoarece specialistul va efectua tratamentul conform unui protocol standardizat, se va aplica înainte de tratament un marcaj special pe piele. Acesta va utiliza un manipol special, adaptat pentru zona corporală tratată.

În timpul procedurii, dispozitivul Thermage furnizează energia radiofrecvenței monopolare la nivelul zonei tratate, încălzind straturile profunde ale pielii. În același timp, suprafața pielii este răcită, ceea ce o protejează împotriva lezării epidermice.

Această încălzire de adâncime stimulează procesul natural de regenerare a pielii, prin contractarea colagenului existent și producția de colagen nou.

Rezultatul este o piele mai fermă, mai netedă, o siluetă bine conturată. Efectele sunt cumulative, iar efectul maxim fiind la 3-6 luni de la tratament.

Pe corp, Thermage poate fi utilizat pe: brațe, abdomen și flancuri, fese, coapse, genunchi.

Before

Înainte de tratament

After

Rezultate optime după 3 luni de la tratament

Beneficii

Lifting non-invaziv și non-chirurgical

Lifting natural de lungă durată, până la 2 ani

1 singură ședință de tratament pe an

Procedură rapidă

Fără perioadă de recuperare

Video procedură

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer Internațional

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din Romania, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică în centre de renume, atât în țară, cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging, fiind conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial.

Dr. Iulia Roșu

Dr. Iulia Roșu

Medic specialist dermatologie și estetică medicală

Dr. Iulia Roșu (Panțuru) lucrează ca medic specialist dermatolog din anul 2015, participând la numeroase congrese, traininguri și workshopuri din subdomeniile dermatologiei. Pasiunea sa este menținerea calității pielii odată cu trecerea timpului. Crede în conceptul de Beautiful aging, în îmbătrânirea frumoasă și grațioasă, care ne permite să ne păstrăm frumusețea și unicitatea naturale în fiecare etapă a vieții noastre.

Durata tratamentului:

90 minute

Prețul unei ședințe:

Corp: 12,200 lei/1 zonă; 21.900 lei/2 zone.

THERMAGE, ANTICELULITIC, FERMITATE & TONIFIERE

FAQ’s

Spre deosebire de alte proceduri estetice care necesită mai multe ședințe, Thermage oferă rezultate după 1 singură ședință de tratament/an. Se recomandă ca procedura să fie efectuată anual pentru întreținerea rezultatelor obținute.

Dispozitivul Thermage încorporează vibrații în timpul procedurilor corporale, care oferă confort pacienților. Pe parcursul tratamentului, vei simți o ușoară senzație de căldură atunci când vârful dispozitivului atinge pielea, urmată de o senzație de răcire menită să protejeze pielea și să minimizeze orice disconfort.

După procedura Thermage, unii pacienți pot prezenta o roșeață temporară sau umflături minore în zona tratată, însă acestea dispar de obicei în maxim 5 zile. Majoritatea pacienților revin imediat la activitățile obișnuite. Nu este necesară nicio îngrijire specială post-tratament, cu excepția utilizării unei creme cu protecție solară (SPF 50+).

Tratamentul cu Thermage este contraindicat persoanelor cu stimulator cardiac, defibrilator sau orice alt dispozitiv electric implantabil, de asemenea femeilor însărcinate și celor care alăptează.