Tratament rejuvenare gât cu platforma laser Discovery Pico

Tratamentul laser, secretul unui decolteu de invidiat la orice vârstă

Zona gâtului și a decolteului este printre primele care trădează trecerea anilor, prin apariția ridurilor, laxitatea cutanată, petele pigmentare și alte imperfecțiuni. Procedura de rejuvenare cu laserul Discovery PICO îmbină două acțiuni esențiale: remodelarea colagenului și îndepărtarea pielii deteriorate, printr-o ablație „la rece”, în picosecunde. Această sinergie între cele două efecte reprezintă cheia succesului în combaterea semnelor de îmbătrânire, oferind decolteului un aspect impecabil la orice vârstă.

Tratament rejuvenare gât cu platforma laser Discovery Pico

Cum funcționează tratamentul cu laserul Discovery Pico

Discovery Pico este unul dintre cele mai avansate lasere folosite în dermatologia estetică, fiind recunoscut pentru eficiența sa în combaterea și prevenția semnelor de îmbărânire cutanată. Laserul Pico acționează în două moduri, atât prin îndepărtarea pielii deteriorate, cât și prin remodelarea colagenului. Datorită impulsurilor scurte în picosecunde, acesta realizează un tratament de rejuvenare a pielii non - invaziv, la rece (pielea nu se încălzește) cu rezultate optime și un timp de recuperare redus comparativ cu alte tipuri de lasere.

Medicul dermatolog ajustează cu precizie adâncimea și puterea de penetrare a laserului, în funcție de problemele prezente la nivelul gâtului și al decolteului – piele lăsată, riduri și linii fine, pete pigmentare sau alte imperfecțiuni. Impulsurile laser, aplicate pe zonele vizate, îndepărtează în mod uniform țesuturile deteriorate printr-o ablație (vaporizare) la rece. În același timp, energia laserului contractă fibrele de colagen existente și stimulează producția de colagen nou în straturile profunde ale pielii, cu efect regenerator.

Ca rezultat, pielea este strânsă, devine mai fermă și mai netedă, capătă o textură uniformă și un aspect sănătos și luminos.

Pentru confortul pacienților, înainte de începerea tratamentului, se aplică o cremă anestezică pe zonele care urmează să fie tratate.

Îndepărtarea pielii deteriorate

Rezultat de lifting natural

Remodelarea colagenului

Îmbunătățește fermitatea și calitatea pielii

Beneficii

Procedură non-invazivă, non-chirurgicală

Stimulează regenerarea colagenului

Îmbunătățește fermitatea și calitatea pielii

Rezultat de lifting natural

Șterge ridurile și liniile fine

Poate fi efectuată pe tot parcursul anului

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer International

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din Romania, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică în centre de renume, atât în țară, cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging, fiind conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial.

Dr. Iulia Roșu

Dr. Iulia Roșu

Medic specialist dermatologie și estetică medicală

Dr. Iulia Roșu (Panțuru) lucrează ca medic specialist dermatolog din anul 2015, participând la numeroase congrese, traininguri și workshopuri din subdomeniile dermatologiei. Pasiunea sa este menținerea calității pielii odată cu trecerea timpului. Crede în conceptul de Beautiful aging, în îmbătrânirea frumoasă și grațioasă, care ne permite să ne păstrăm frumusețea și unicitatea naturale în fiecare etapă a vieții noastre.

Durata tratamentului:

30 - 45 minute

Prețul unei ședințe:

Zonă mică – 1.600 lei/ședință; Zonă medie - 2.500 lei/ședință; Zonă mare – 3.600 lei/ședință.

Tratament rejuvenare gât cu platforma laser Discovery Pico

FAQ’s

Un tratament complet include, de obicei, între 3 și 5 ședințe, realizate la un interval de o lună. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință, pacienții observând îmbunătățiri în textura și aspectul pielii, reducerea laxității cutanate, a ridurilor fine și a petelor.

Procedura este potrivită atât pacienților care doresc să îmbunătățească aspectul și calitatea pielii printr-o metodă minim-invazivă, cât și celor care doresc să prevină semnele îmbătrânirii cutanate, precum apariția ridurilor și laxitatea pielii.

După procedură, pielea va prezenta un eritem temporar (roșeață), care va dispărea în câteva ore. Ulterior, după 24-48 de ore, vor apărea pe piele scuame foarte fine, care vor fi înlăturate printr-o exfoliere delicată, conform indicațiilor specialistului.

Este recomandat ca pacienții să evite expunerea la soare cu o lună înainte și după realizarea tratamentului de rejuvenare cu laserul Discovery Pico. De asemenea, după tratament, este necesară aplicarea unei creme cu protecție solară (SPF 50+) pentru a reduce riscul de hiperpigmentare.