Tratament rejuvenare gât cu tehnologia laserului fracționat, SP Dynamis

Liftingul non-chirurgical care îți întinerește gâtul și decolteul 

Vrei să redai zonei gâtului și decolteului aspectul tânăr, fără să recurgi la fillere injectabile sau proceduri chirurgicale? Tratamentul Fotona 4D este o alternativă non-chirurgicală de rejuvenare a pielii, cu rezultate naturale, care se mențin până la 12 luni. Prin stimularea producției de colagen, tehnologia avansată Fotona 4D oferă pielii fermitate, luminozitate și un aspect întinerit, toate aceste beneficii fiind obținute în doar câteva ședințe.

Tratament rejuvenare gât cu tehnologia laserului fracționat, SP Dynamis

Cum funcționează tratamentul Fotona 4D

Tratamentul de rejuvenare a gâtului și decolteului Fotona 4D se efectuează folosind laserul SP Dynamis, care utilizează două lungimi de undă: Nd:YAG și Er:YAG. Prin intermediul acestei procedure se realizează reconstrucția completă a fibrelor de colagen pe toată grosimea pielii pentru a obține efectul de întindere – skin tightening și lifting.

Procedura cuprinde 3 etape, acționând atât asupra straturilor profunde, medii și superficiale ale pielii, cât și asupra semnelor cauzate de vârstă.

Pasul 1: Regenerarea colagenului (modul FRAC3)

Impulsurile laser, aplicate pe suprafața gâtului și decolteului, creează un efect fracționat 3D. Acesta remodelează și contractă fibrele vechi de colagen, stimulând, în același timp, producția de colagen nou în straturile profunde ale pielii. Ca rezultat, ridurile fine sunt reduse, iar densitatea pielii este crescută.

Pasul 2: Lifting (modul PIANO)

În această etapă, se folosesc impulsurile laserului Nd:YAG, cu durată lungă, pentru a asigura o încălzire omogenă și controlată pe întreaga grosime a pielii, atât la nivelul epidermei, cât și al dermei. Acest proces are un efect de strângere a pielii și lifting.

Pasul 3: Peeling delicat (modul SUPERFICIAL)

Ultima etapă constă într-un peeling delicat cu laserul. Acesta corectează imperfecțiunile superficiale și oferă pielii luminozitate, îmbunătățind aspectul gâtului și decolteului.

După ce procedura este finalizată, pacientul primește recomandările post tratament pe care trebuie să le urmeze.

Before

Înainte de ședința de tratament

After

După ședința de tratament

Beneficii

Îmbunătățeste fermitatea și calitatea pielii

Stimulează producția de colagen

Rezultate vizibile după doar prima ședință

Rezultat de lifting natural ce durează până la 12 luni

Procedură minim-invazivă, cu recuperare rapidă

Poate fi efectuată pe tot parcursul anului

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer Internațional

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din Romania, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică în centre de renume, atât în țară, cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging, fiind conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial.

Dr. Iulia Roșu

Dr. Iulia Roșu

Medic Specialist Dermatologie și Estetică Medicală

Dr. Iulia Roșu (Panțuru) lucrează ca medic specialist dermatolog din anul 2015, participând la numeroase congrese, traininguri și workshopuri din subdomeniile dermatologiei. Pasiunea sa este menținerea calității pielii odată cu trecerea timpului. Crede în conceptul de Beautiful aging, în îmbătrânirea frumoasă și grațioasă, care ne permite să ne păstrăm frumusețea și unicitatea naturale în fiecare etapă a vieții noastre.

Durata tratamentului:

30 - 45 minute

Prețul unei ședințe:

2.490 lei/ședință

Tratament rejuvenare gât cu tehnologia laserului fracționat, SP Dynamis

FAQ’s

Tratamentul de rejuvenare a gâtului și decolteului Fotona 4D este nedureros. Pacienții au descris procedura ca fiind confortabilă și nu necesită anestezie. În timpul tratamentului, pot apărea ușoare senzații de căldură și înțepături cauzate de acțiunea laserului, însă acestea sunt ușor de tolerat de către pacienți.

Efectele sunt, de obicei, vizibile după prima ședință, dar sunt recomandate 4 ședințe, efectuate la interval de 1 lună. De asemenea, se recomandă o ședință de întreținere o dată pe an pentru menținerea rezultatelor.

Imediat după procedură, pielea poate fi ușor înroșită, umflată și iritată. Perioada estimată de recuperare este de aproximativ 2 până la 5 zile. Pentru a maximiza efectele tratamentului și a evita posibile complicații, este indicat să respecți următoarele recomandări: evită expunerea la soare și folosește o cremă cu factor de protecție 50+, evită activități intense precum mersul la sală, la piscină și la saună, utilizează cremele recomandate pentru a accelera procesul de recuperare, ia suplimente stimulatoare de colagen atât înainte, cât și după procedură, evită zahărul, deoarece conduce la formarea unui colagen de calitate slabă.