Riduri eliminate cu procedura non-invazivă Smooth Eyes, de la SP Dynamis

Descoperă magia laserului Smooth Eyes pentru o privire fără vârstă!

Ridurile din jurul ochilor sunt primele care ne trădează vârsta! Pielea din zona perioculară este extrem de sensibilă și delicată, fiind mai predispusă la semnele îmbătrânirii și oboselii în comparație cu alte părți ale corpului. Aici intervine Smooth Eyes, un tratament non-invaziv care folosește tehnologia laser Er:YAG pentru a tonifia pielea și a reduce ridurile din zona perioculară.

Riduri eliminate cu procedura non-invazivă Smooth Eyes, de la SP Dynamis

Cum funcționează tratamentul Smooth Eyes

Procedura Smooth Eyes utilizează laserul SP Dynamis în modul Smooth pentru a rejuvena zona perioculară. Modul Fotona SMOOTH Er:YAG oferă un tratament non ablativ, extrem de delicat, eliminând orice disconfort și risc prin controlul precis al temperaturii.

Modul Fotona SMOOTH® este deosebit de eficient în tonifierea pielii din jurul ochilor. Energia laserului este livrată sub formă de impulsuri cu durată sub o secundă, prevenind acumularea excesivă de căldură la suprafața pielii și realizând o încălzire uniformă în straturile profunde ale țesuturilor. Prin acest proces se stimulează remodelarea colagenului existent și sinteza de colagen nou. Rezultatul final constă în reducerea vizibilă a ridurilor, a pungilor de sub ochi și a cearcănelor, îmbunătățirea elasticității pielii, a structurii generale și a volumului din jurul ochilor.

În timpul procedurii, impulsurile laser sunt aplicate pe întreaga regiune perioculară, inclusiv pe pleoapa superioară și cea inferioară, precum și în zonele laterale ale ochilor.

În general, procedura este foarte bine tolerată de către pacienți. Doar în anumite cazuri, în care pielea este foarte deshidratată, poate apărea o ușoară uscăciune post tratament, însă aceasta favorizează procesul de recuperare și creșterea densității pielii.

Before

Înainte de procedură

After

După procedură

Beneficii

Crește fermitatea zonei perioculare

Îmbunătățește calitatea pielii

Stimulează producția de colagen

Estompează ridurile și liniile fine

Fără durere și fără timp de recuperare

Poate fi efectuat tot anul

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer Internațional

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din Romania, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică în centre de renume, atât în țară, cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging, fiind conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial.

Durata tratamentului:

30-45 minute

Prețul unei ședințe:

1.990 lei

Riduri eliminate cu procedura non-invazivă Smooth Eyes, de la SP Dynamis

FAQ’s

Pentru a obține rezultate optime, se recomandă o serie de 4 ședințe, efectuate la un interval de o lună, iar efectele devin vizibile încă de la a doua ședință. De asemenea, poate fi recomandată o ședință de întreținere o dată pe an.

Se recomandă utilizarea unei creme hidratante/nutritive timp de 3 zile după tratament, precum și aplicarea zilnică a unei creme cu factor de protecție solară 50+.

Smooth Eyes poate fi cu succes combinat cu diverse proceduri nechirurgicale pentru a crea un plan de tratament complet, cu rezultate maxime. De exemplu, acesta poate fi completat prin injectări cu toxină botulinică sau acid hialuronic.