Fermitate & tonifiere

Fermitate & tonifiere

Fie din cauza înaintării în vârstă sau în urma scăderii în greutate, pielea își poate pierde fermitatea. Deoarece vrem să te simti bine in propriul corp, la Silhouette Medical Beauty, acordam procesului de remodelare corporala si tonifiere o abordare personalizata.

Astfel, pentru a stabili care este tratament potrivit, fiecare pacient este consultat de un medic generalist/consultant in beauty, care va face o analiza a corpului prin care se va stabili masa corporala, procentul de grasime, varsta metabolica, precum si cantitatea de apa aflata in tesut si gradul de celulita cu ajutorul Cell-meter.

Ulterior, luand in calcul toti acesti factori, va propune un plan personalizat de terapii pentru ca pielea sa-si recapete fermitatea si tineretea.

Guinot TechniSPA Advanced System

Guinot TechniSPA Advanced System

GUINOT TechniSPA este un tratament unic în lume, ce combina in acelasi timp curentul galvanic, care ajuta la penetrarea in profunzime […]

Guinot Techni Fermete

Guinot Techni Fermete

Descoperiti tehnica unica de impachetari cu benzi ce contin serumuri cu ingredienti activi [...]

Guinot Slim Logic

Guinot Slim Logic

Tratament anticelulitic de slabire cu cofeina. Ofera pielii un aspect radiant imediat dupa tratament, reduce aspectul de portocala […]