Fermitate & tonifiere

Fermitate & tonifiere

Fie din cauza înaintării în vârstă sau în urma scăderii în greutate, pielea își poate pierde fermitatea. Deoarece vrem să te simți bine în propriul corp, la Silhouette Medical Beauty, acordăm procesului de remodelare corporală și tonifiere o abordare personalizată.

Astfel, pentru a stabili care este tratament potrivit, fiecare pacient este consultat de un medic generalist/consultant în beauty, care va face o analiză a corpului prin care se va stabili masa corporală, procentul de grăsime, vârsta metabolică, precum și cantitatea de apă aflată în țesut și gradul de celulită cu ajutorul Cell-meter.

Ulterior, luând în calcul toți acești factori, va propune un plan personalizat de terapii pentru ca pielea să-și recapete fermitatea și tinerețea.

LPG Endermolab - fermitate & tonifiere

LPG Endermolab - fermitate & tonifiere

Endermolab este o nouă revoluție tehnologică ce acționează prin endermologie, care se bazează pe tehnici de mecano-transducție […]

LPG Alliance

LPG Alliance

Pentru prima dată în istoria LPG, capătul cu cele 2 role a fost modernizat radical. Combinate cu aspirația secvențială, rola motorizată […]