Injectare cu hidroxiapatită de calciu (Radiesse) pentru întinerire piele mâini

Transformare instantanee cu Radiesse: Volumizează și corectează ridurile într-un singur pas!

Injectarea cu hidroxiapatită de calciu (Radiesse) este tratamentul ideal pentru umplerea ridurilor profunde, cu efect imediat. Mai mult, Radiesse stimulează producția naturală de colagen, oferind pielii un aspect întinerit ce se menține timp de cel puțin un an după tratament.

Injectare cu hidroxiapatită de calciu (Radiesse) pentru întinerire piele mâini

Cum funcționează tratamentul Radiesse

Colagenul este principala proteină din structura pielii, oferind volum, fermitate și elasticitate. Odată cu înaintarea în vârstă, producția de colagen scade, ceea ce determină apariția ridurilor și pierderea volumului facial. Radiesse este un filler dermic utilizat pentru corectarea ridurilor moderate și profunde, având efect volumizator.

Fillerul Radiesse este biocompatibil și biodegradabil, garantând siguranța utilizării prin faptul că este non-toxic, non-cancerigen și non-alergenic. Formula sa unică conține hidroxiapatită de calciu (CaHa), o substanță minerală naturală prezentă în organism, sub formă de microsfere încorporate într-un gel solubil în apă. Această compoziție îi conferă o vâscozitate și elasticitate superioară comparativ cu alte tipuri de fillere pe bază de acid hialuronic, făcându-l extrem de eficient pentru injectarea în straturile profunde, în zonele care au nevoie de volum și reconturare.

Pentru a asigura confortul pacientului pe parcursul tratamentului, se aplică o cremă anestezică cu 20 de minute înainte de începerea procedurii. Procedura de injectare cu Radiesse durează câteva minute și se realizează cu ajutorul unei canule foarte fine. Medicul specialist va stabili volumul de substanță necesar pentru injectare, în funcție de mărimea și profunzimea ridurilor.

Odată injectat în zonele vizate, fillerul are un efect instant de umplere a ridurilor și refacere a volumului facial pierdut. După 2-3 luni, gelul este resorbit, iar hidroxiapatita de calciu va stimula celulele organismului să producă colagen în jurul microsferelor. Noua structură de colagen va înlocui treptat microsferele de hidroxiapatită, pe măsură ce acestea sunt metabolizate de organism.

Injecțiile cu Radiesse pot fi folosite ca tratament pentru:

- Umplere riduri profunde și moderate;

- Umplere riduri marionetă;

- Umplere șanturi nazolabiale;

- Volumizare pomeți;

- Umplere zonă tâmple;

- Volumizare bărbie;

- Contur mandibular;

- Întinerire piele mâini;

- Reducere riduri decolteu.

Before

Înainte de tratament

After

După ședința de tratament

Beneficii

Procedură minim-invazivă, fără timp de recuperare

Stimulează producția locală de colagen

Tratament realizat într-o singură ședință

Rezultate imediate, care durează până la 12 luni

Produs biocompatibil, non-toxic și non-alergic

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer Internațional

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din Romania, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică în centre de renume, atât în țară, cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging, fiind conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial.

Dr. Iulia Roșu

Dr. Iulia Roșu

Medic specialist dermatologie și estetică medicală

Dr. Iulia Roșu (Panțuru) lucrează ca medic specialist dermatolog din anul 2015, participând la numeroase congrese, traininguri și workshopuri din subdomeniile dermatologiei. Pasiunea sa este menținerea calității pielii odată cu trecerea timpului. Crede în conceptul de Beautiful aging, în îmbătrânirea frumoasă și grațioasă, care ne permite să ne păstrăm frumusețea și unicitatea naturale în fiecare etapă a vieții noastre.

Dr. Ioan Marinescu

Dr. Ioan Marinescu

Medic primar chirurgie plastică și reconstructivă

Cu peste 15 ani de activitate în domeniu, Dr. Ioan Marinescu a dobândit o experiență bogată în toată gama de operații plastice și reconstructive. A realizat intervenții reconstructive complexe după excizii oncologice, chirurgie post-traumatică, chirurgie a sânului și a feței, reconstrucție a mâinii și microchirurgie. În prezent, abordează întreaga arie de intervenții în această specialitate.

Dr. Adriana Radu

Dr. Adriana Radu

Medic primar chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă

Dr. Adriana Radu este chirurg plastician cu peste 20 de ani de experiență profesională și o activitate științifică extinsă, participând anual la conferințe de specialitate și publicând numeroase articole știintifice. Este membru fondator al Societății Academice Române de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă și al Asociației Chirurgilor Plastici din România.

Durata tratamentului:

30 - 45 minute

Prețul unei ședințe:

3.000 lei/ședință

Injectare cu hidroxiapatită de calciu (Radiesse) pentru întinerire piele mâini

FAQ’s

Cu ajutorul tratamentului Radiesse te poți bucura de o piele fermă, cu aspect plin și tineresc timp de cel puțin 12 luni de la ședința de tratament. Pentru unii pacienți, rezultatele pot persista chiar și până la 2 ani, în funcție de rata de metabolizare a produsului de organism, zona tratată, precum și de mărimea și profunzimea ridurilor.

Radiesse este un tratament ideal pentru persoanele cu vârste între 35 și 60 de ani, care își doresc să amelioreze semnele vizibile ale îmbătrânirii de pe față, gât sau mâini și să redobândească volumul, fermitatea și elasticitatea pielii, beneficiind astfel un aspect general rejuvenat.

Radiesse nu este recomandat persoanelor cu fillere permanente, persoanelor care suferă de boli autoimune, tulburări de coagulare a sângelui, infecții active sau herpes. De asemenea, este contraindicat femeilor însărcinate sau care alăptează.

Înainte de procedura de injectare cu Radiesse, este indicat să eviți medicamentele anticoagulante și antiinflamatoarele nesteroidiene, precum vitaminele C și E, gingko biloba, aspirina și ibuprofenul. Utilizarea aspirinei și a produselor care conțin acid acetilsalicilic ar trebui întreruptă cu 7-10 zile înainte de procedură, iar ibuprofenul cu cel puțin 2 zile înainte. După injectare, pot apărea unele efecte secundare, cum ar fi edem (umflături), roșeață, eritem (vânătăi) și senzație de mâncărime. Aceste reacții sunt minore și vor dispărea de la sine în câteva zile. Pentru a reduce efectele secundare ale injectării, se poate aplica gheață la nivel local. De asemenea, este indicat să eviți efortul fizic intens și expunerea la soare pentru câteva zile după tratament.

Datorită acțiunii sale eficiente, fillerul Radiesse oferă rezultate imediate și de lungă durată, într-o singură ședință de tratament. În funcție de caz, este necesară o repetare la 6 luni sau la 2-3 luni, cu un număr total de 3 ședințe.