Injectare cu Hidroxiapatita de Calciu

Injectare cu Hidroxiapatita de Calciu

Tratamentul cu radiesse stimuleaza productia naturala de colagen in tesuturi si creste volumul pielii. Are efect imediat, este non-toxic, non-cancerigen si non-alergenic.

Odata cu inaintarea in varsta, scade continutul de colagen al pielii ce ii confera volum, flexibilitate si rezistenta. Pierderea elasticitatii si a volumului determina aparitia ridurilor. Radiesse poate restabili volumul pielii printr-o procedura foarte simpla si convenabila.

Cum functioneaza Radiesse?

Radiesse contine calciu sub forma de microsfere de hidroxiapatita de calciu (CaHa), suspendat intr-un gel biocompatibil si are aprobarea FDA.

Odata injectate in piele, particulele netede si sferice de CaHA stimuleaza propriile celule sa produca colagen in jurul sferelor. Particulele de CaHA se descompun treptat si sunt complet metabolizate de organism, lasand doar noua structura de colagen.

Radiesse este injectat sub piele sau in partea profunda a pometilor cu ajutorul unui ac foarte fin, in cantitati foarte mici, realizand in primul rand corectia ridului (netezire) sau corectia de volum (pometi, cearcane, tample), apoi, dupa ce gelul in care sunt dizolvate microsferele de hidroxiapatita se resoarbe ( 2 sau 3 luni) incepe stimularea productiei locale de colagen.

Beneficiile tratamentului cu Radiesse

  • Stimuleaza productia locala de colagen nou
  • Are efect de durata
  • Realizeaza corectia imediata intr-o sedinta terapeutica de 30-45 minute
  • Deoarece are efect indelungat, repetatea sedintelor pentru corectarea ridurilor se face la intervale mai mari, salvandu-va astfel timp si bani.
  • Este biocompatibil. Hidroxiapatita de calciu este un constituent natural de os. Deci, nu este necesar nici un test de alergie inainte de tratament.

Intrebari frecvente despre tratamentul cu Radiesse

Cat dureaza rezultatele?

Rezultatul dureaza in general 12 luni. La multi pacienti s-a observat persistenta pana la 2 ani, dar aceasta depinde de marimea si adancimea ridurilor, de persoana si de zona tratata.

Cat timp dureaza recuperarea?

Timp de recuperare. Majoritatea Persoanelor revin la activitatile lor normale, zilnice, imediat dupa tratament.

Ce reactii adverse are?

Dupa tratament(e) pot aparea unele reactii frecvente legate de injectare, cum ar fi umflarea, roseata, durerea, mancarimea, decolorarea si sensibilitatea la locul injectarii, dar in general nu sunt semnificative. Acestea se rezolva de obicei spontan in 2 pana la 10 zile.