PRP (Terapia Vampir) prin microneedling, cu Dermapen și/sau pistol U225

Soluția completă pentru un ten sănătos, tânăr și ferm pe termen lung. Scapă de imperfecțiunile tenului și menține-l tânăr pe termen lung!

Pentru un ten sănătos, tânăr și ferm, terapia PRP este tratamentul de care ai nevoie. Terapia PRP este o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție completă de îngrijire a tenului, deoarece abordează simultan atât semnele îmbătrânirii, cât și afecțiunile dermatologice, cum ar fi acneea și cicatricile postacneice.

Aceasta folosește ca ingredient principal un serum concentrat (plasma bogată în trombocite), obținut din sângele propriu, pentru a stimula regenerarea țesuturilor și producția naturală de colagen. Terapia PRP se adresează atât persoanelor tinere care vor să prevină apariția ridurilor, cât și celor mature, care vor să își îmbunătățească aspectul și calitatea pielii.

PRP (Terapia Vampir) prin microneedling, cu Dermapen și/sau pistol U225

Cum funcționează terapia PRP

Terapia PRP este simplă, rapidă și implică trei etape:

1. Recoltarea sângelui de la pacient;

2. Centrifugarea acestuia pentru a obține o plasmă concentrată în trombocite și factori de creștere implicați în sinteza de noi fibre de colagen;

3. Injectarea plasmei în zonele dorite (față, gât, decolteu), cu ajutorul unui Dermapen sau a unui pistol care efectuează mici perforații în piele (microneedling).

Pentru rezultate optime, se recomandă o serie de 3 ședințe la un interval de o lună, urmate de o ședință la fiecare 6 luni pentru întreținere.

PRP prin microneedling cu pistol U225

Injectarea plasmei în zonele dorite (față, gât, decolteu), cu ajutorul unui pistol care efectuează mici perforații în piele (microneedling).

PRP prin microneedling cu Dermapen

Injectarea plasmei în zonele dorite (față, gât, decolteu), cu ajutorul unui Dermapen care efectuează mici perforații în piele (microneedling).

Beneficii

Stimulează producția de colagen

Crește capacitatea naturală a organismului de a se vindeca

Acționează asupra cicatricilor post-acnee

Activează procesul de reîntinerire a pielii

Îmbunătățește calitatea pielii de la nivelul feței, gâtului, decolteului

Previne și elimină ridurile și liniile fine

Reglează producția de sebum

Corectează hiperpigmentarea postinflamatorie

Oferă pielii un aspect revitalizat și luminos

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer Internațional

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din Romania, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică în centre de renume, atât în țară, cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging, fiind conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial.

Dr. Iulia Roșu

Dr. Iulia Roșu

Medic Specialist Dermatologie și Estetică Medicală

Dr. Iulia Roșu (Panțuru) lucrează ca medic specialist dermatolog din anul 2015, participând la numeroase congrese, traininguri și workshopuri din subdomeniile dermatologiei. Pasiunea sa este menținerea calității pielii odată cu trecerea timpului. Crede în conceptul de Beautiful aging, în îmbătrânirea frumoasă și grațioasă, care ne permite să ne păstrăm frumusețea și unicitatea naturale în fiecare etapă a vieții noastre.

Dr. Ioan Marinescu

Dr. Ioan Marinescu

Medic primar chirurgie plastică și reconstructivă

Cu peste 15 ani de activitate în domeniu, Dr. Ioan Marinescu a dobândit o experiență bogată în toată gama de operații plastice și reconstructive. A realizat intervenții reconstructive complexe după excizii oncologice, chirurgie post-traumatică, chirurgie a sânului și a feței, reconstrucție a mâinii și microchirurgie. În prezent, abordează întreaga arie de intervenții în această specialitate.

Dr. Roxana Cârnaru

Dr. Roxana Cârnaru

Medic specialist dermatovenerologie

Dr. Roxana Cârnaru este medic specialist dermatovenerolog cu expertiză în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor cutanate, cum ar fi acneea, eczemele, dermatitele, rozaceea, alunițele, afecțiuni cauzate de soare și nu numai. Dr. Roxana Cârnaru este dedicată pacienților săi și își îmbunătățește în permanență competențele în domeniu, participând la cursuri, conferințe și alte evenimente medicale.

Durata tratamentului:

30 - 45 minute

Prețul unei ședințe:

De la 1300 Lei (prețul diferă în funcție de medicul ales și de cantitatea de substanță injectată).

PRP (Terapia Vampir) prin microneedling, cu Dermapen și/sau pistol U225

FAQ’s

Terapia vampir nu necesită perioadă de recuperare, nu rămân cicatrici.

Terapia PRP acționează în timp. Tenul arată din ce în ce mai bine pe măsură ce trec lunile, pentru că plasma stimulează celulele stem ale pielii să producă mai mult colagen și să activeze astfel procesul de reîntinerire a pielii.

Persoanele care urmează tratament anticoagulant cu sindrom de disfuncție trombocitară, trombocitopenie critică, hipofibrinogenemie, instabilitate hemodinamică, sepsis, infecții acute și cronice și patologie hepatică cronică nu sunt candidați potriviți pentru terapia PRP.

Pacientele care au urmat terapia PRP ar trebui să respecte câteva indicații în primele 2-3 zile după procedură, pentru a maximiza efectele tratamentului și pentru a proteja pielea. Este important să evite băile în cadă, expunerea la soare, sesiunile de saună, mersul la piscină și la sală.