Mezoterapie corporală injectabilă - Adio celulită și depozite adipoase!

Celulita sau țesutul adipos îți creează complexe? Ai încercat diverse creme, însă ai observat că efectele sunt doar temporare sau se lasă așteptate? Este momentul să apelezi la o soluție medicală, cu efecte dovedite în combaterea celulitei și slăbirea localizată: mezoterapia corporală injectabilă. Prin acțiunea sa în straturile profunde ale pielii, aceasta oferă rezultate excelente, de lungă durată.

Mezoterapie corporală injectabilă - Adio celulită și depozite adipoase!

Cum funcționează mezoterapia corporală injectabilă

Mezoterapia corporală injectabilă este o procedură minim-invazivă care implică injectarea intradermică a unui cocktail de substanțe active (vitamine, aminoacizi, enzime, minerale și extracte de plante). Acestea substanțe au dublu rol asupra țesuturilor: topesc excesul de grăsime prin stimularea lipolizei (distrugerea celulelor adipoase) și facilitează microcirculația și drenajul limfatic, având efect regenerator prin stimularea producerii de colagen și elastină.

Tratamentul este personalizat în funcție de problema estetică și rezultatele dorite, cum ar fi combaterea celulitei în diferite stadii, reducerea depunerilor localizate de grăsime, și tonifierea pielii.

În clinicile Silhouette, mezoterapia corporală poate fi administrată prin injectare folosind ace foarte fine sau cu ajutorul dispozitivelor de microneedling (microace), precum Dermapen.

Înainte de procedură, zona vizată va fi curățată și dezinfectată. De asemenea, se va aplica o cremă anestezică pentru a amorți temporar zona și a elimina orice disconfort. Apoi, cocktailul de substanțe este introdus la nivel intradermic sau subcutanat in functie de necesitate.

Odată injectate, substanțele active încep să acționeze. Pielea afectată de celulită  începe să își recapete aspectul uniform, fermitatea și vitalitatea. De asemenea, în cazul mezoterapiei pentru slăbire localizată, aceasta are efect de lipoliză, adică va dizolva grăsimile localizate de dimensiuni mici sau medii de la nivelul stratului subdermal. Astfel se va observa o scădere în volum a depozitelor de țesut adipos. Rezultatele mezoterapiei corporale injectabile sunt cumulative și devin tot mai vizibile după fiecare ședință de tratament.

Zone corporale care pot fi tratate prin mezoterapie injectabilă: abdomenul, fesele, șoldurile, brațele; gambele și coapsele.

Before

Înainte de ședința de tratament

After

După ședința de tratament

Beneficii

Elimină depozitele localizate de grăsime

Estompează aspectul celulitei

Facilitează drenajul limfatic în zonele afectate

Intensifică fluxul sanguin și microcirculația

Îmbunătățește fermitatea și hidratarea pielii

Ajută la remodelarea corporală

Video procedură

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Iulia Roșu

Dr. Iulia Roșu

Medic specialist dermatologie și estetică medicală

Dr. Iulia Roșu (Panțuru) lucrează ca medic specialist dermatolog din anul 2015, participând la numeroase congrese, traininguri și workshopuri din subdomeniile dermatologiei. Pasiunea sa este menținerea calității pielii odată cu trecerea timpului. Crede în conceptul de Beautiful aging, în îmbătrânirea frumoasă și grațioasă, care ne permite să ne păstrăm frumusețea și unicitatea naturale în fiecare etapă a vieții noastre.

Durata tratamentului:

30-45 minute

Prețul unei ședințe:

PB Serum: 1 zonă (10x10cm): 1,000 lei; 2 zone (20x20cm): 1,400 lei; 3 zone (30x30cm): 1,700 lei; 4 zone: 2,000 lei. Toskani: 1 zonă: 700 lei.

Mezoterapie corporală injectabilă - Adio celulită și depozite adipoase!

FAQ’s

Numărul de ședințe de mezoterapie corporală injectabilă necesare poate varia de la o persoană la alta, în funcție de problema estetică și gradul de intensitate al acesteia. În general, se recomandă între 4 și 6 ședințe efectuate la un interval de 1-2 săptămâni, urmate de ședințe de întreținere la fiecare 2 sau 6 luni, în funcție de caz.

Mezoterapia corporală injectabilă este contraindicată în timpul sarcinii și alăptării, persoanelor care suferă de epilepsie, diabet, tulburări de coagulare ale sângelui și în caz de alergii la oricare dintre ingredientele cocktailului.

În zonele injectate, pot apărea reacții locale minore: eritem (roșeață), ușoară sângerare, vânătăi. Aceste reacții dispar spontan în câteva zile, fără a lăsa urme pe piele.

După procedura de mezoterapie corporală injectabilă, este indicat să eviți sportul intens timp de câteva ore, precum și expunerea prelungită la soare. Nu există alte restricții specifice, prin urmare, te poți întoarce la activitățile obișnuite imediat după procedură.