Prin microceedeling, cu Dermapen, si/sau pistol U225

Prin microceedeling, cu Dermapen, si/sau pistol U225

Terapia PRP pentru par

Terapia PRP pentru par este un tratament eficient, 100% natural, care utilizeaza plasma bogata în trombocite (PRP - Platelet-Rich Plasma) din sangele propriu, pentru a stimula cresterea parului.

PRP contine trombocite si plasma, care pot stimula cresterea foliculilor de par prin stimularea celulelor din micro-mediul foliculului de par si cresterea vascularizatiei la radacina parului.

Caderea parului, alopecia, este o afectiune dermatologica foarte frecventa, intalnita la femei si barbati, care poate avea diverse cauze, ereditare, hormonale, deficiente metabolice, boli endocrine, de aceea, pentru un tratament corect, este foarte important diagnosticul stabilit de medicul dermatolog.

Terapia PRP se foloseste si in tratamentul cicatricilor si ridurilor de la nivelul fetei, gatului si decolteului.

Cum functioneaza Terapia PRP pentru par?

Tratamentul consta in recoltarea unei cantitati minime de sange care apoi este centrifugata. Dupa centrifugarea sangelui, plasma este injectata la nivelul scalpului.

Terapia PRP stimuleaza celulele stem care sunt inca prezente in folicul si dupa pierderea parului si se reface structura radacinii firului de par. Functioneaza cel mai bine pentru tratarea parului subtiere, incetinirea sau oprirea progresiei caderii parului si stimularea cresterii parului.

Rezultate

  • Firul de par isi recapata rezistenta si stralucirea
  • Procesul de cadere a parului se diminueaza vizibil

Intrebari frecvente despre terapia PRP

Cat dureaza recuperarea?

Terapia vampir nu necesita perioada de recuperare, nu raman cicatrici.

Cand pot vedea rezultatele?

Terapia PRP actioneaza in timp. Pentru ca se bazeaza pe capacitatea de regenerare a organismului, se pot observa rezultate semnificative in urmatoarele luni de la tratament.

Exista contraindicatii?

Persoanele care urmeaza tratament anticoagulant cu sindrom de disfunctie trombocitara, trombocitopenie critica, hipofibrinogenemie, instabilitate hemodinamica, sepsis, infectii acute si cronice si patologie hepatica cronica nu sunt candidati potriviti pentru terapia PRP.

30-45 min