Prin microneedling, cu Dermapen, și/sau pistol U225

Terapia PRP pentru păr

Terapia PRP pentru păr este un tratament eficient, 100% natural, care utilizează plasma bogată în trombocite (PRP - Platelet-Rich Plasma) din sângele propriu, pentru a stimula creșterea părului.

PRP conține trombocite și plasmă, care pot stimula creșterea foliculilor de păr prin stimularea celulelor din micro-mediul foliculului de păr și creșterea vascularizației la rădăcina părului.

Căderea părului, alopecia, este o afecțiune dermatologică foarte frecventă, întâlnită la femei și bărbați, care poate avea diverse cauze, ereditare, hormonale, deficiențe metabolice, boli endocrine, de aceea, pentru un tratament corect, este foarte important diagnosticul stabilit de medicul dermatolog.

Terapia PRP se folosește și în tratamentul cicatricilor și ridurilor de la nivelul feței, gâtului și decolteului.

Cum funcționează Terapia PRP pentru păr?

Tratamentul constă în recoltarea unei cantități minime de sânge care apoi este centrifugată. După centrifugarea sângelui, plasma este injectată la nivelul scalpului.

Terapia PRP stimulează celulele stem care sunt încă prezente în folicul și după pierderea părului și se reface structura rădăcinii firului de păr. Funcționează cel mai bine pentru tratarea părului subțire, încetinirea sau oprirea progresiei căderii părului și stimularea creșterii părului.

Prin microneedling, cu Dermapen, și/sau pistol U225

Beneficii

Firul de păr își recapătă rezistența și strălucirea

Procesul de cădere a părului se diminuează vizibil

Durata tratamentului:

30 - 45 minute

Prețul unei ședințe:

De la 1,800 lei

Prin microneedling, cu Dermapen, și/sau pistol U225

FAQ’s

Terapia vampir nu necesită perioadă de recuperare, nu rămân cicatrici.

Terapia PRP acționează în timp. Pentru că se bazează pe capacitatea de regenerare a organismului, se pot observa rezultate semnificative în următoarele luni de la tratament.

Persoanele care urmează tratament anticoagulant cu sindrom de disfuncție trombocitară, trombocitopenie critică, hipofibrinogenemie, instabilitate hemodinamică, sepsis, infecții acute și cronice și patologie hepatică cronică nu sunt candidați potriviți pentru terapia PRP.