Fire

Fire

Art Lift - lifting cu fire resorbabile

Art Lift este o alegere perfecta pentru intinerirea naturala si cea mai noua metoda revolutionara de lifting facial care foloseste fire resorbabile cu efect de intinerire, regenerare si lifting.

Este o alternativa la liftingurile traditionale, pentru ca ofera o imbunatatire naturala a pielii intr-un timp scurt, fara anestezie generala, spitalizare sau recuperare indelungata.

Cum functioneaza Art Lift?

Liftingul facial cu fire resorbabile este o procedura rapida relativ simpla care presupune mai intai injectarea de anestezic local pentru a asigura o experienta confortabila.

Firele moi, fine sunt apoi introduse usor in zonele care necesita lifting. Firele sunt resorbabile lent si se dizolva complet in 12 luni.

In timpul acestui proces, se formeaza treptat o schela de sustinere de colagen care imbunatateste si mai mult efectul de lifting pe masura ce lunile trec. In plus, acest proces de absorbtie a firului are ca rezultat imbunatatirea fermitatii si tonusului pielii.

Firele sunt sterile perfect compatibile cu tesutul uman si complet resorbabile, de aceea organismul uman le tolereaza foarte bine si nu dezvolta reactii alergice. Introduse la nivelul pielii, au puternic efect de regenerare, intinerire, de stimulare a vascularizatiei si de lifting.

Ce beneficii are liftingul cu fire resorbabile?

  • O alternativa rapida, nechirurgicala, cu recuperare rapida la liftingurile traditionale
  • Efect de lifting imediat
  • Fara cicatrici
  • Stimuleaza productia de colagen
  • Imbunatateste microcirculatia
  • Hidrateaza pielea si o intinereste

Cui se adreseaza tratamentul Art Lift?

Liftingul cu fire resorbabile se adreseaza persoanelor cu piele laxa si in exces, in special la nivelul fetei si la nivelul gatului.

30-45 min