ART LIFT - LIFTING CU FIRE RESORBABILE

Adio, piele lăsată: Art Lift îți redă aspectul tineresc, fără chirurgie!

Ești în căutarea unei soluții eficiente pentru pielea lăsată, dar preferi să eviți intervențiile chirurgicale? Art Lift este una dintre cele mai recente inovații în domeniul liftingului minim-invaziv, putând fi o soluție de lifting non-chirurgical. Această procedură revoluționară redă feței aspectul tineresc prin ridicarea zonelor cu piele laxă, refacerea conturului facial și stimularea producției de colagen. Art Lift este alternativa liftingurilor tradiționale, oferind o îmbunătățire naturală a pielii rapid, cu o perioadă minimă de recuperare.

ART LIFT - LIFTING CU FIRE RESORBABILE

Cum funcționează tratamentul Art Lift

Tratamentul Art Lift folosește fire speciale, care sunt introduse în zonele cu piele laxă pentru a obține un efect de lifting, regenerare și stimulare a vascularizației. Aceste fire sunt realizate din materiale biocompatibile și biodegradabile, cum ar fi acidul polilactic sau polidioxanonă, care sunt foarte bine tolerate de organism și se resorb în timp.

Înaintea procedurii, medicul specialist va realiza o evaluare amănunțită a tenului pacientului și va elabora un plan de tratament personalizat în ceea ce privește tipul de fire resorbabile, numărul și amplasarea acestora, pentru a asigura rezultate optime. Pasul următor presupune curățarea zonei de tratament și marcarea traiectoriei de inserare a firelor. Procedura se realizează sub anestezie locală, asigurând un confort sporit pacientului.

Firele resorbabile sunt inserate paralel în zonele vizate, folosindu-se o canulă atraumatică pentru a reduce riscul de hematoame și de vânătăi. După poziționarea acestora, canula este retrasă. Odată inserate, firele vor crea o rețea de suport pentru țesuturile faciale, ridicând ușor pielea lăsată și remodelând conturul facial.

Efectul imediat de lifting este completat de proprietățile regenerative ale firelor, asigurând rezultate de lungă durată. În decursul următoarelor 12 luni, firele stimulează producția de colagen, creând treptat o structură nouă de colagen care va susține țesuturile faciale după resorbția completă a acestora. Acest proces întărește efectul de lifting, îmbunătățind fermitatea și tonusul pielii.

Tratamentul Art Lift poate fi aplicat în diferite zone ale feței: pomeți, sprâncene, zona mandibulară, gât.

Before

Înainte de ședința de tratament

After

După ședința de tratament

Beneficii

Alternativă nechirurgicală a liftingurilor tradiționale

Efect de lifting imediat

Stimulează producția de colagen

Îmbunătățește microcirculația

Perioadă minimă de recuperare

Fără cicatrici

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer Internațional

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din Romania, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică în centre de renume, atât în țară, cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging, fiind conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial.

Durata tratamentului:

30 - 45 minute

Prețul unei ședințe:

8.800 lei/ședință

ART LIFT - LIFTING CU FIRE RESORBABILE

FAQ’s

Numărul de ședințe de tratament variază în funcție de zonele care necesită lifting și de gradul de ptoză sau gradul de lăsare a pielii. Procedura poate fi efectuată într-o singură ședință sau pot fi necesare 2-3 ședințe de tratament, realizate la un interval de 2-3 săptămâni. Această abordare permite ajustarea precisă a efectului de lifting în funcție de necesitățile specifice ale fiecărui pacient, asigurând un rezultat estetic optim și personalizat.

Rezultatele tratamentului Art Lift cu fire resorbabile durează, de obicei, 1 an după procedură, însă efectele sale pot persista până la 2 ani, datorită colagenului nou format.

Imediat după procedură, pot apărea reacții adverse minore, cum ar fi roșeață, umflare ușoară, echimoze (vânătăi) și o senzație de înțepături sau de piele care strânge. Aceste simptome dispar de la sine în câteva zile.

Înainte de procedură se evită fumatul și efortul fizic intens cu 2 ore înainte, se întrerupe administrarea medicamentelor și suplimentelor care „subțiază” sângele, cum ar fi aspirina, ibuprofenul, vitamina E, ginkgo biloba, ginseng, omega-3 sau capsule cu ulei de pește, cu 10 zile înainte de procedură. Ele pot crește riscul de sângerare și echimoze. De asemenea, se informează medicul despre orice proceduri anterioare, boli cronice, alergii, tendința de a face herpes sau medicamente pe care le iei. ● Nu consuma alcool cu cel puțin 3 zile înainte de procedură.

Se aplică crema recomandată de medic și se utilizează comprese reci sau gheață timp de o săptămână. Se poartă masca specială de suport sau pansamente compresive conform indicațiilor medicului. Se recomandă dormitul cu fața în sus și evitarea dormitului pe lateral. De asemenea, se evită masajul facial și alte proceduri estetice pentru cel puțin 2 săptămâni după procedură, se evită sauna, solarul, băile fierbinți și efortul fizic intens timp de o săptămână. Se reduce consumul de alcool și fumatul timp de câteva zile după procedură. Utilizează o cremă cu protecție solară SPF 50.

Liftingul cu fire resorbabile se adresează persoanelor cu piele laxă și în exces, în special la nivelul feței și la nivelul gâtului.