Fire

Art Lift - lifting cu fire resorbabile

Art Lift este o alegere perfectă pentru întinerirea naturală și cea mai nouă metodă revoluționară de lifting facial care folosește fire resorbabile cu efect de întinerire, regenerare și lifting.

Este o alternativă la liftingurile tradiționale, pentru că oferă o îmbunătățire naturală a pielii într-un timp scurt, fără anestezie generală, spitalizare sau recuperare îndelungată.

Cum funcționează Art Lift?

Liftingul facial cu fire resorbabile este o procedură rapidă relativ simplă care presupune mai întâi injectarea de anestezic local pentru a asigura o experiență confortabilă.

Firele moi, fine sunt apoi introduse ușor în zonele care necesită lifting. Firele sunt resorbabile lent și se dizolvă complet în 12 luni.

În timpul acestui proces, se formează treptat o schelă de susținere de colagen care îmbunătățește și mai mult efectul de lifting pe măsură ce lunile trec. În plus, acest proces de absorbție a firului are ca rezultat îmbunătățirea fermității și tonusului pielii.

Firele sunt sterile perfect compatibile cu țesutul uman și complet resorbabile, de aceea organismul uman le tolerează foarte bine și nu dezvoltă reacții alergice. Introduse la nivelul pielii, au puternic efect de regenerare, întinerire, de stimulare a vascularizației și de lifting.

Fire

Beneficii

O alternativă rapidă, nechirurgicală, cu recuperare rapidă la liftingurile tradiționale

Efect de lifting imediat

Fără cicatrici

Stimulează producția de colagen

Îmbunătățește microcirculația

Hidratează pielea și o întinerește

Durata tratamentului:

30 - 45 minute

Prețul unei ședințe:

De la 8.800 lei/ședință

FAQ’s

Liftingul cu fire resorbabile se adresează persoanelor cu piele laxă și în exces, în special la nivelul feței și la nivelul gâtului.