Injectare Nefertiti Lift

Lifting Non-Chirurgical, Inspirat de Legendarul Profil al Reginei Egiptene

Nefertiti Lift este o procedură non-chirurgicală și minim-invazivă inovatoare, concepută pentru a îmbunătăți estetica gâtului, liniei mandibulare, bărbiei și treimii inferioare a feței. Acest tratament utilizează mici doze de toxină botulinică pentru a relaxa mușchiul platisma, responsabil pentru trasarea liniilor verticale de la baza feței până la claviculă. Rezultatul este un aspect întinerit, cu pielea netezită și conturul facial mai bine definit. Numele tratamentului provine de la regina egipteană Nefertiti, reprezentând un simbol al frumuseții feminine, fiind cunoscută pentru gâtul său alungit și profilul frumos conturat. Chiar și după mii de ani, bustul ei, expus la Neues Museum din Berlin, rămâne un ideal de frumusețe, inspirând această procedură modernă de lifting non-chirurgical.

Injectare Nefertiti Lift

Cum funcționează tratamentul Nefertiti Lift

Tratamentul Nefertiti Lift se bazează pe utilizarea toxinei botulinice tip A, o proteină purificată care blochează impulsurile nervoase către mușchii țintă. Această acțiune duce la relaxarea mușchiului platisma, care este responsabil pentru tracțiunea în jos a liniei mandibulare și a gâtului. Prin reducerea acestei tracțiuni, pielea devine mai întinsă și linia mandibulară mai conturată.

În timpul procedurii, medicul specialist folosește un ac fin pentru a injecta doze precise de toxină botulinică în benzile platisma și, dacă este necesar, în zona mandibulară și a bărbiei. Aceste injecții ajută la redefinirea conturului mandibular, nu sunt dureroase, deși pacienții pot simți un mic disconfort. După tratament, nu este necesară o perioadă de recuperare, astfel că pacienții își pot relua imediat activitățile zilnice.

Before

Înainte de ședința de tratament

After

După ședința de tratament

Beneficii

Îmbunătățește estetica gâtului

Relaxează mușchiul platisma

Oferă un aspect întinerit, cu pielea netezită

Conturul facial este mai bine definit

Reduce ridurile și pliurile profunde și previne apariția acestora

Efect de lungă durată și fără perioadă de recuperare

Video procedură

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer Internațional

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din Romania, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică în centre de renume, atât în țară, cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging, fiind conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial.

Dr. Iulia Roșu

Dr. Iulia Roșu

Medic specialist dermatologie și estetică medicală

Dr. Iulia Roșu (Panțuru) lucrează ca medic specialist dermatolog din anul 2015, participând la numeroase congrese, traininguri și workshopuri din subdomeniile dermatologiei. Pasiunea sa este menținerea calității pielii odată cu trecerea timpului. Crede în conceptul de Beautiful aging, în îmbătrânirea frumoasă și grațioasă, care ne permite să ne păstrăm frumusețea și unicitatea naturale în fiecare etapă a vieții noastre.

Dr. Ioan Marinescu

Dr. Ioan Marinescu

Medic primar chirurgie plastică și reconstructivă

Cu peste 15 ani de activitate în domeniu, Dr. Ioan Marinescu a dobândit o experiență bogată în toată gama de operații plastice și reconstructive. A realizat intervenții reconstructive complexe după excizii oncologice, chirurgie post-traumatică, chirurgie a sânului și a feței, reconstrucție a mâinii și microchirurgie. În prezent, abordează întreaga arie de intervenții în această specialitate.

Dr. Roxana Cârnaru

Dr. Roxana Cârnaru

Medic specialist dermatovenerologie

Dr. Roxana Cârnaru este medic specialist dermatovenerolog cu expertiză în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor cutanate, cum ar fi acneea, eczemele, dermatitele, rozaceea, alunițele, afecțiuni cauzate de soare și nu numai. Dr. Roxana Cârnaru este dedicată pacienților săi și își îmbunătățește în permanență competențele în domeniu, participând la cursuri, conferințe și alte evenimente medicale.

Dr. Adriana Radu

Dr. Adriana Radu

Medic primar chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă

Dr. Adriana Radu este chirurg plastician cu peste 20 de ani de experiență profesională și o activitate științifică extinsă, participând anual la conferințe de specialitate și publicând numeroase articole știintifice. Este membru fondator al Societății Academice Române de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă și al Asociației Chirurgilor Plastici din România.

Durata tratamentului:

30 - 45 minute

Prețul unei ședințe:

1.800 lei/ședință

Injectare Nefertiti Lift

FAQ’s

Primele efecte devin vizibile în 1-2 zile după tratament, cu rezultatul maxim observabil după aproximativ 2 săptămâni. Efectul durează între 3 și 6 luni.

Tratamentul cu toxină botulinică relaxează mușchii, dar nu împiedică exprimarea emoțiilor. Un aspect inexpresiv poate apărea doar în cazul unui tratament aplicat necorespunzător. Este important să discutați toate îngrijorările cu medicul dermatolog înainte de procedură.

Toxina botulinică este contraindicată persoanelor cu anumite afecțiuni neurologice sau neuromusculare (de exemplu, miastenia gravis, neuropatii, scleroza laterală amiotrofică), celor cu istoric de reacții alergice la toxină, precum și femeilor însărcinate sau care alăptează.

Tratamentul este potrivit pentru persoanele cu benzile platisma evidente și un contur facial pierdut.