Injectare Nefertiti Lift

Procedura Nefertiti Lift vizează îmbunătățirea estetică a gâtului, liniei mandibulare, bărbiei și treimii inferioare a feței. În cadrul acestei proceduri se folosesc mici doze de toxină botulinică pentru a bloca activitatea mușchiului platisma în zonele selectate, diminuând semnificativ aspectele nedorite.

Injectare Nefertiti Lift

Beneficii

Netezește ridurile fine

Reduce ridurile și pliurile mai profunde

Previne apariția ridurilor

Efect de lungă durată

Relaxează mușchii gâtului

Fără perioadă de recuperare

Video procedură

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer International

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din Romania, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică în centre de renume, atât în țară, cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging, fiind conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial.

Dr. Cristina Țîbîrnă

Dr. Cristina Țîbîrnă

Medic specialist dermatovenerologie

Dr. Cristina Țîbîrnă este medic specialist dermatovenerolog cu înaltă pregătire în estetica medicală. Dr. Țîbîrnă și-a perfecționat abilitățile prin participarea la numeroase cursuri de specializare, fiind implicată în multiple activităti științifice și participând la congrese în domeniul dermatologiei atât în țară, cât și în străinătate. Are la activ mai multe lucrări științifice publicate și a fost co-investigator la studii și cercetări clinice ale produselor dermato-cosmetice.

Dr. Iulia Roșu

Dr. Iulia Roșu

Medic specialist dermatologie și estetică medicală

Dr. Iulia Roșu (Panțuru) lucrează ca medic specialist dermatolog din anul 2015, participând la numeroase congrese, traininguri și workshopuri din subdomeniile dermatologiei. Pasiunea sa este menținerea calității pielii odată cu trecerea timpului. Crede în conceptul de Beautiful aging, în îmbătrânirea frumoasă și grațioasă, care ne permite să ne păstrăm frumusețea și unicitatea naturale în fiecare etapă a vieții noastre.

Dr. Roxana Cârnaru

Dr. Roxana Cârnaru

Medic specialist dermatovenerologie

Dr. Roxana Cârnaru este medic specialist dermatovenerolog cu expertiză în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor cutanate, cum ar fi acneea, eczemele, dermatitele, rozaceea, alunițele, afecțiuni cauzate de soare și nu numai. Dr. Roxana Cârnaru este dedicată pacienților săi și își îmbunătățește în permanență competențele în domeniu, participând la cursuri, conferințe și alte evenimente medicale.

Dr. Ioan Marinescu

Dr. Ioan Marinescu

Medic primar chirurgie plastică și reconstructivă

Cu peste 15 ani de activitate în domeniu, Dr. Ioan Marinescu a dobândit o experiență bogată în toată gama de operații plastice și reconstructive. A realizat intervenții reconstructive complexe după excizii oncologice, chirurgie post-traumatică, chirurgie a sânului și a feței, reconstrucție a mâinii și microchirurgie. În prezent, abordează întreaga arie de intervenții în această specialitate.

Dr. Adriana Radu

Dr. Adriana Radu

Medic primar chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă

Dr. Adriana Radu este chirurg plastician cu peste 20 de ani de experiență profesională și o activitate științifică extinsă, participând anual la conferințe de specialitate și publicând numeroase articole știintifice. Este membru fondator al Societății Academice Române de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă și al Asociației Chirurgilor Plastici din România.

Dr. Alex Lupoi

Dr. Alex Lupoi

Medic rezident chirurgie plastică

Dr. Alex Lupoi a ales specializarea chirurgie plastică din dorința de a ajuta pacienții să-și evidențieze frumusețea naturală. Plin de energie și având o precizie remarcabilă pentru fiecare procedură, aduce o abordare nouă în domeniul esteticii faciale. Prin intermediul tehnicilor minim-invazive, cum sunt injecțiile cu acid hialuronic sau cele cu toxină botulinică, adoptă o abordare subtilă care pune în evidență trăsăturile unice a fiecărui pacient.

Durata tratamentului:

30 - 45 minute

Prețul unei ședințe:

1.800 lei/ședință

FAQ’s

Vă puteți relua imediat activitățile normale în majoritatea cazurilor. Rezultate vizibile pot fi așteptate în 1-2 zile după tratament. Efectul este temprar și durează de obicei între 3 și 6 luni.

Tratamentul cu toxină botulinică este însoțit de o reducere a expresiilor faciale, pentru că este relaxant muscular, însă nu te împiedică să îți arăți emoțiile. Aspectul de față lipsită de emoții apare atunci când tratamentul este realizat necorespunzător. Orice îngrijorare ar trebui discutată cu medicul dermatolog înainte de tratament.

Toxina botulinică este contraindicată persoanelor cu anumite afecțiuni neurologice sau neuromusculare (miastenia gravis, neuropatii, scleroza laterală amiotrofica), persoanelor cu istoric de reacție alergică la toxină, femeilor însărcinate sau care alăptează.