TRATAMENT BOTOX PENTRU RIDURI DE EXPRESIE

Chip expresiv, fără riduri

Ridurile de expresie sunt primele semne că pielea începe să-și piardă din elasticitate. Acestea se conturează în zonele în care mușchii feței se contractă cel mai des: pe frunte, între sprâncene, în colțurile externe ale ochilor și în jurul gurii. După vârsta de 30 de ani, ridurile de expresie devin tot mai vizibile chiar și atunci când mușchii feței se află în repaus. Tratamentul cu toxină botulinică are rolul de a corecta și preveni ridurile de expresie, oferind feței tale un aspect relaxat și luminos.

TRATAMENT BOTOX PENTRU RIDURI DE EXPRESIE

Cum funcționează tratamentul cu Botox?

Botoxul este un relaxant muscular injectabil folosit pentru tratarea și prevenția ridurilor. Toxina botulinică acționează prin blocarea temporară a semnalelor nervoase către mușchi, inducând o paralizie temporară. Această acțiune reduce contracțiile musculare responsabile de formarea ridurilor de expresie, oferind pielii un aspect neted și feței o expresie relaxată.

Pe lângă efectul imediat de estompare a ridurilor existente, tratamentul cu Botox acționează ca o măsură preventivă. Acesta încetinește procesul de formare a ridurilor prin prevenirea contracțiilor excesive ale mușchilor faciali, contribuind astfel la menținerea unui aspect tânăr pentru o perioadă îndelungată. Dacă folosim Alluzience, prima neuroproteină lichidă ready to use, efectele se văd imediat după injectare, chiar și în 24 de ore, spre deosebire de alte tipuri de toxină botulinică unde efectele apar până la 2 săptămâni. În plus, rezultatele sunt de lungă durată, de 6 luni, spre deosebire de 4-6 luni la alte substanțe.

Tratamentul cu botox este aprobat de FDA, minim-invaziv, sigur și eficient.

Zonele care pot fi tratate cu toxina botulinică includ: zona glabelară, dintre sprâncene (ridurile de încruntare/de concentrare), frunte (ridurile de mirare), zona perioculară ("laba gâștei"/riduri de râs/zâmbet), sprâncenele lăsate, colțurile gurii.

Before

Înainte de injectare

After

După 8 zile de la injectare

Beneficii

Netezește ridurile fine

Reduce ridurile și pliurile mai profunde

Previne apariția ridurilor

Relaxează mușchii faciali

Fără perioadă de recuperare

Efect de lungă durată

Video procedură

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer Internațional

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din Romania, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică în centre de renume, atât în țară, cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging, fiind conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial.

Dr. Iulia Roșu

Dr. Iulia Roșu

Medic specialist dermatologie și estetică medicală

Dr. Iulia Roșu (Panțuru) lucrează ca medic specialist dermatolog din anul 2015, participând la numeroase congrese, traininguri și workshopuri din subdomeniile dermatologiei. Pasiunea sa este menținerea calității pielii odată cu trecerea timpului. Crede în conceptul de Beautiful aging, în îmbătrânirea frumoasă și grațioasă, care ne permite să ne păstrăm frumusețea și unicitatea naturale în fiecare etapă a vieții noastre.

Dr. Ioan Marinescu

Dr. Ioan Marinescu

Medic primar chirurgie plastică și reconstructivă

Cu peste 15 ani de activitate în domeniu, Dr. Ioan Marinescu a dobândit o experiență bogată în toată gama de operații plastice și reconstructive. A realizat intervenții reconstructive complexe după excizii oncologice, chirurgie post-traumatică, chirurgie a sânului și a feței, reconstrucție a mâinii și microchirurgie. În prezent, abordează întreaga arie de intervenții în această specialitate.

Dr. Roxana Cârnaru

Dr. Roxana Cârnaru

Medic specialist dermatovenerologie

Dr. Roxana Cârnaru este medic specialist dermatovenerolog cu expertiză în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor cutanate, cum ar fi acneea, eczemele, dermatitele, rozaceea, alunițele, afecțiuni cauzate de soare și nu numai. Dr. Roxana Cârnaru este dedicată pacienților săi și își îmbunătățește în permanență competențele în domeniu, participând la cursuri, conferințe și alte evenimente medicale.

Dr. Adriana Radu

Dr. Adriana Radu

Medic primar chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă

Dr. Adriana Radu este chirurg plastician cu peste 20 de ani de experiență profesională și o activitate științifică extinsă, participând anual la conferințe de specialitate și publicând numeroase articole știintifice. Este membru fondator al Societății Academice Române de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă și al Asociației Chirurgilor Plastici din România.

Durata tratamentului:

30-45 minute

Prețul unei ședințe:

1 zonă: 1.000 lei; 2 zone: 1.350 lei; 3 zone: 1.750 lei

TRATAMENT BOTOX PENTRU RIDURI DE EXPRESIE

FAQ’s

Rezultatele devin vizibile în câteva zile după tratament, până la 2 săptămâni în cazul substanțelor standard și se mențin de obicei între 3 și 6 luni, iar in cazul neuroproteinei Alluzience, efectele pot fi vizibile chiar în primele 24 de ore și se mențin timp de 6 luni.

Tratamentul cu toxină botulinică este însoțit de o reducere a expresiilor faciale, deoarece acționează ca un relaxant muscular. Cu toate acestea, este important să subliniem că acest tratament nu împiedică capacitatea de a-ți exprima emoțiile. Aspectul de față lipsită de expresie poate apărea doar în situații în care tratamentul este realizat necorespunzător. Orice îngrijorare ar trebui discutată în prealabil cu medicul specialist înainte de începerea tratamentului.

Toxina botulinică este contraindicată persoanelor cu anumite afecțiuni neurologice sau neuromusculare (miastenia gravis, neuropatii, scleroză laterală amiotrofică), persoanelor cu istoric de reacție alergică la toxină, femeilor însărcinate sau care alăptează.