Augmentare bărbie cu acid hialuronic

Injectare cu acid hialuronic pentru augmentarea bărbiei și corectarea trăsăturilor asimetrice

Trăsăturile asimetrice sau pielea lăsată îți pot îmbătrâni aspectul și îți pot afecta încrederea în sine. Acidul hialuronic este o substanță biologică produsă de corpul uman, esențială pentru menținerea hidratării și elasticității pielii. Odată cu înaintarea în vârstă, producția de acid hialuronic scade, ceea ce duce la pierderea tonusului pielii, a volumului facial și la apariția ridurilor. Procedurile injectabile cu acid hialuronic sunt printre cele mai populare tratamente anti-aging deoarece sunt eficiente, au aplicații variate și sunt bine tolerate de organism. 

Augmentare bărbie cu acid hialuronic

Cum funcționează tratamentul cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este recunoscut pentru proprietățile sale de hidratare și remodelare, având capacitatea de a reține de o mie de ori greutatea sa în apa.

Fillerele injectabile pe bază de acid hialuronic acționează ca un agent de umplere natural, restabilind armonia și proporțiile faciale. Acestea pot fi utilizate pentru a adăuga volum facial, a estompa ridurile și liniile fine, a defini conturul mandibular și a ameliora aspectul de bărbie dublă.

De asemenea, acidul hialuronic este un ingredient esențial în cocktailurile de biorevitalizare, oferind o rejuvenare intensă tenului, fără a modifica trăsăturile naturale ale feței, asigurând hidratarea în profunzime a țesuturilor și stimulând producția de colagen.

Înainte de procedura de injectare, medicul specialist va efectua o evaluare a tenului și, împreună cu pacientul, va stabili un plan de tratament personalizat (tipul de acid hialuronic, cantitatea necesară, zona de injectare), astfel încât rezultatele să fie armonioase și să corespundă dorințelor acestuia.

Cu aproximativ 15-20 de minute înainte de procedură, se va aplica o cremă anestezică pentru a elimina orice disconfort. Administrarea soluției cu acid hialuronic se face cu ajutorul unor ace extrem de fine, care asigură un tratament confortabil, cu risc minim de formare a echimozelor sau a hematoamelor și fără perioadă de recuperare.

După procedură, zona injectată poate fi ușor inflamată, însă această reacție este temporară și dispare de la sine în câteva zile.

Injecțiile cu acid hialuronic pot fi folosite ca tratament pentru: șanțuri nazolabiale și riduri marionette, cearcăne, pomeți căzuți, volumul lateral al feței, linie mandibulară, bărbie.

Before

Înainte de ședința de tratament

After

După ședința de tratament

Beneficii

Hidratează și redă elasticitatea pielii

Reface volumul facial pierdut

Corectează asimetriile faciale

Tratament nechirurgical, minim-invaziv

Rezultate vizibile imediat

Fără perioadă de recuperare

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer Internațional

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din Romania, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică în centre de renume, atât în țară, cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging, fiind conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial.

Dr. Iulia Roșu

Dr. Iulia Roșu

Medic Specialist Dermatologie și Estetică Medicală

Dr. Iulia Roșu (Panțuru) lucrează ca medic specialist dermatolog din anul 2015, participând la numeroase congrese, traininguri și workshopuri din subdomeniile dermatologiei. Pasiunea sa este menținerea calității pielii odată cu trecerea timpului. Crede în conceptul de Beautiful aging, în îmbătrânirea frumoasă și grațioasă, care ne permite să ne păstrăm frumusețea și unicitatea naturale în fiecare etapă a vieții noastre.

Dr. Ioan Marinescu

Dr. Ioan Marinescu

Medic primar chirurgie plastică și reconstructivă

Cu peste 15 ani de activitate în domeniu, Dr. Ioan Marinescu a dobândit o experiență bogată în toată gama de operații plastice și reconstructive. A realizat intervenții reconstructive complexe după excizii oncologice, chirurgie post-traumatică, chirurgie a sânului și a feței, reconstrucție a mâinii și microchirurgie. În prezent, abordează întreaga arie de intervenții în această specialitate.

Dr. Roxana Cârnaru

Dr. Roxana Cârnaru

Medic specialist dermatovenerologie

Dr. Roxana Cârnaru este medic specialist dermatovenerolog cu expertiză în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor cutanate, cum ar fi acneea, eczemele, dermatitele, rozaceea, alunițele, afecțiuni cauzate de soare și nu numai. Dr. Roxana Cârnaru este dedicată pacienților săi și își îmbunătățește în permanență competențele în domeniu, participând la cursuri, conferințe și alte evenimente medicale.

Dr. Adriana Radu

Dr. Adriana Radu

Medic primar chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă

Dr. Adriana Radu este chirurg plastician cu peste 20 de ani de experiență profesională și o activitate științifică extinsă, participând anual la conferințe de specialitate și publicând numeroase articole știintifice. Este membru fondator al Societății Academice Române de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă și al Asociației Chirurgilor Plastici din România.

Dr. Rareș Giurgiu

Dr. Rareș Giurgiu

Medic specialist chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă

Dr. Rareș Giurgiu este medic specialist chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă, care pune accent pe rezultate naturale, evidențiind frumusețea, fără a modifica în mod fundamental trăsăturile faciale sau corporale. Cu o pasiune pentru dezvoltare continuă, oferă planuri de tratament personalizate, cu accent pe frumusețea naturală și pe încrederea pacienților prin echilibru estetic.

Durata tratamentului:

30 - 45 minute

Prețul unei ședințe:

Pornind de la 1.800 lei, în funcție de medicul ales și cantitatea de acid hialuronic injectată.

Augmentare bărbie cu acid hialuronic

FAQ’s

Rezultatele durează adesea până la 12 luni, totuși pentru unii oameni rezultatele pot fi vizibile și 18 luni mai târziu. Longevitatea este variabilă și fiecare individ poate obține un rezultat diferit.

Nu necesită timp de recuperare, așa că puteți continua cu rutina normală după ședința de tratament.

Acidul hialuronic nu are recomandări speciale sau riscuri în ceea ce privește utilizarea, însă nu este indicat să fie folosit de către persoanele care suferă de boli autoimune, femeile care sunt însărcinate sau alăptează, persoanele care au intoleranță la compusul de bază.

Numărul necesar de ședințe și durata rezultatelor variază de la un pacient la altul, în funcție de problema tratată, soluția injectabilă utilizată, dar și de reacția organismului și stilul de viață al pacientului. Pacienții care au nevoie de hidratare și întreținerea tenului, în general, necesită o ședință la fiecare 12 luni. Pentru tratamentele de volumizare, este necesară repetarea periodică a procedurii la 6-9 luni sau la 4-6 luni în cazul în care s-a utilizat o cantitate mică de acid hialuronic. Procedurile de biorevitalizare necesită între 3 și 6 ședințe, efectuate la intervale de 2 - 4 săptămâni.