Lifting facial cu Thermage, tratamentul vedetelor de la Hollywood

1 singură ședință pe an și până la 2 ani de fermitate a tenului cu tratamentul inovator non-invaziv Thermage, cu radiofrecvență monopolară.

Pielea lăsată, ridurile și pleoapele căzute te fac să arăți mai bătrână și mai obosită decât te simți? Thermage te ajută să obții efectul de lifting dorit într-o singură ședință, fără perioadă de recuperare și fără să apelezi la chirurgie. Acest tratament stimulează producția naturală de colagen cu ajutorul radiofrecvenței monopolare, fiind soluția ideală pentru a obține un ten vizibil mai tânăr și mai ferm.

Lifting facial cu Thermage, tratamentul vedetelor de la Hollywood

Cum funcționează tratamentul cu Thermage

Thermage este o procedură non-invazivă și non-chirurgicală, care utilizează radiofrecvența monopolară pentru a stimula producția de colagen și a îmbunătăți fermitatea pielii.

Înainte de începerea procedurii, se va aplica un marcaj special pe piele care va ajuta specialistul să efectueze tratamentul conform unui protocol standardizat. Acesta va utiliza un manipol special, adaptat pentru zona feței sau zona ochilor.  

În timpul procedurii, dispozitivul Thermage furnizează energia radiofrecvenței monopolare la nivelul zonei tratate, încălzind straturile profunde ale pielii. În același timp, suprafața pielii este răcită, ceea ce o protejează împotriva lezării epidermice.

Această încălzire de adâncime stimulează procesul natural de regenerare a pielii, prin contractarea colagenului existent și producția de colagen nou.

Efectele tratamentului cu Thermage: restabilește fermitatea pielii, atenuează ridurile din jurul gurii, ochilor, frunții, redefinește conturul maxilarului și al bărbiei și reduce aspectul de pleoape căzute, toate acestea având ca rezultat un ten vizibil mai tânăr și mai luminos.

Efectele sunt cumulative, iar efectul maxim se poate observa la 3-6 luni de la tratament.

Thermage poate fi utilizat pe: frunte, pleoape, ochi, contur mandibular, gât.

Before

Înainte de tratament

After

După DOAR 1 ședință de tratament

Beneficii

Nechirurgical și non-invaziv

Lifting natural de lungă durată (1-2 ani)

O singură ședință de tratament/an

Fără timp de recuperare

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer Internațional

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din Romania, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică în centre de renume, atât în țară, cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging, fiind conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial.

Dr. Iulia Roșu

Dr. Iulia Roșu

Medic Specialist Dermatologie și Estetică Medicală

Dr. Iulia Roșu (Panțuru) lucrează ca medic specialist dermatolog din anul 2015, participând la numeroase congrese, traininguri și workshopuri din subdomeniile dermatologiei. Pasiunea sa este menținerea calității pielii odată cu trecerea timpului. Crede în conceptul de Beautiful aging, în îmbătrânirea frumoasă și grațioasă, care ne permite să ne păstrăm frumusețea și unicitatea naturale în fiecare etapă a vieții noastre.

Durata tratamentului:

30 - 45 minute

Prețul unei ședințe:

Facial - 9.900 lei; Facial total (ochi, față, gât) – 13.000 lei.

Lifting facial cu Thermage, tratamentul vedetelor de la Hollywood

FAQ’s

Spre deosebire de alte proceduri estetice care necesită mai multe ședințe, Thermage oferă rezultate după 1 singură ședință de tratament/an. Se recomandă ca procedura să fie efectuată anual pentru întreținerea rezultatelor obținute.

Dispozitivul Thermage încorporează vibrații în timpul procedurilor faciale, care oferă confort pacienților. Pe parcursul tratamentului, vei simți o ușoară senzație de căldură atunci când vârful dispozitivului atinge pielea, urmată de o senzație de răcire menită să protejeze pielea și să minimizeze orice disconfort.

După procedura Thermage, unii pacienți pot prezenta o roșeață temporară sau umflături minore în zona tratată, însă acestea dispar de obicei în maxim 5 zile. Majoritatea pacienților revin imediat la activitățile obișnuite. Nu este necesară nicio îngrijire specială post-tratament, cu excepția utilizării unei creme cu protecție solară (SPF 50+).

Tratamentul cu Thermage este contraindicat persoanelor cu stimulator cardiac, defibrilator sau orice alt dispozitiv electric implantabil, precum și femeilor însărcinate și celor care alăptează.