REVERSO - Tratament inovator pentru rejuvenare facială cu radiofrecvență

Menține-ți tinerețea tenului cu cel mai inovator tratament cu radiofrecvență cu microace, REVERSO

Cum poți inversa procesul de îmbătrânire al tenului? Noul dispozitiv inovator și premiat, REVERSO, revoluționează procedurile de rejuvenare facială prin tehnologia avansată a radiofrecvenței fracționate. Dezvoltat de INDIBA, lider mondial în tehnologia medicală, REVERSO este conceput să estompeze semnele vizibile ale îmbătrânirii, cum ar fi ridurile, liniile fine, pierderea de fermitate și hidratare, oferindu-ți un efect de lifting și un ten mai luminos, fără urme de cicatrici și revitalizat pentru o perioadă îndelungată.

REVERSO - Tratament inovator pentru rejuvenare facială cu radiofrecvență

Cum funcționează tratamentul cu REVERSO

REVERSO este un tratament de ultimă generație care combină două proceduri avansate: radiofrecvența și microneedlingul. Folosind un dispozitiv cu microace, REVERSO aplică direct curenții de radiofrecvență în straturile profunde ale pielii. Odată ce energia radiofrecvenței este emisă, aceasta se convertește în căldură de intensitate mare, declanșând procese regenerative în piele.

Radiofrecvența fractionată utilizează două mecanisme complementare de acțiune, având un efect profund de reîntinerire și regenerare a tenului.

Ablația țesuturilor: Acest proces implică distrugerea controlată a țesuturilor prin vaporizare, un mecanism care favorizează regenerarea și refacerea suprafeței pielii. Ablația selectivă elimină straturile deteriorate ale epidermei, stimulând pielea să înceapă un proces natural de vindecare și să genereze un nou strat de celule sănătoase.

Coagularea proteinelor: Prin aplicarea controlată a căldurii, proteinele din piele, inclusiv colagenul și elastina, sunt coagulate. Acest proces declanșează răspunsul natural de vindecare al organismului, care accelerează producția de colagen nou și elastină. Rezultatul este o piele mai fermăși mai hidratată, cu o reducere vizibilă a ridurilor și liniilor fine.

Cu ce este REVERSO diferit de alte aparate de radiofrecvență?

Tehnologia Very Sharp Pin (VSP) permite REVERSO să acționeze cu precizie la adâncimi de până la 1 mm, facilitând astfel o regenerare profundă a pielii. Procesul de recuperare est mult mai rapid, între 24 și 72 de ore, comparativ cu alte dispozitive pentru care timpul necesar recuperării poate ajunge la o săptămână sau chiar mai mult.

Are integrat un sistem unic de scanare, ce distribuie egal energia de radiofrecvență, reducând riscul de hiperpigmentare.

Permite personalizarea tratamentului prin vârfuri interschimbabile și selecția impulsului RF în funcție de nevoile pacientului, optimizând rezultatele pe toate tipurile de piele.

Pe parcursul procedurii, pacienții pot experimenta o ușoară senzație de durere și furnicături. Pentru a diminua orice disconfort, se va aplica o cremă anestezică cu aproximativ 20 de minute înainte de tratament.

Before

Înainte de ședința de tratament

After

După DOAR 2 ședințe de tratament

Beneficii

Stimulează producția naturală de colagen și elastină

Uniformizează textura tenului, șterge cicatricile postacneice

Oferă luminozitate tenului

Micșorează porii

Redă fermitatea pielii și reduce ridurile fine

Redefinește conturul facial

Are efect de lifting

Timp scurt de recuperare

Tratament personalizat în funcție de nevoile tenului

Durata tratamentului:

35 - 40 minute

Prețul unei ședințe:

1 ședință față – 2.000 Lei; 1 ședință față, gât și decolteu – 2.500 Lei; 1 ședință față + Exozomi – 5.000 Lei.

REVERSO - Tratament inovator pentru rejuvenare facială cu radiofrecvență

FAQ’s

Pentru a obține rezultate optime, se recomandă, în general, o cură de 3-4 ședințe de tratament, efectuate la un interval de 4-6 săptămâni. Efectele procedurii sunt cumulative și se îmbunătățesc în timp, pe măsură ce organismul produce nou colagen.

După procedură, zona tratată va prezenta o ușoară roșeață și inflamație. Aceste reacții sunt normale și reprezintă răspunsul natural al pielii la tratament. În general, aceste simptome se atenuează și dispar în decurs de 1 până la 3 zile.

Înainte de procedură evită expunerea prelungită la soare în săptămânile care preced tratamentul pentru a preveni arsurile solare care pot crește sensibilitatea pielii. Menține o bună hidratare a pielii și a organismului în zilele premergătoare procedurii. Pielea bine hidratată reacționează mai bine la tratament și se vindecă mai rapid. Cu 1-2 săptămâni înainte de tratament, evită folosirea produselor cu retinol, acizi alfa-hidroxi (AHA) și beta-hidroxi (BHA), precum și orice alte tratamente cutanate care pot sensibiliza sau exfolia puternic pielea. Dacă ai folosit fillere injectabile în zona pe care dorești să o tratezi cu REVERSO, este recomandat să aștepți 6 luni înainte de a începe tratamentul. Dacă ai utilizat toxină botulinică, perioada de așteptare recomandată este de 3 luni. După procedură menține zona tratată curată în zilele următoare tratamentului, aplică protecție solară (SPF 50+) pe zona de tratament și evită expunerea directă la soare, pe toată durata curei de tratament. În primele 24-48 de ore după tratament, aplică produse topice calmante, conform indicațiilor specialistului. Evită spălarea zonei tratate timp de 12 ore după tratament, după care curăță zona cu apă călduță și produse blânde. Evită dușurile fierbinți, sauna, activitatea fizică intensă, precum și mersul la piscină timp de 5 zile după tratament. Evită să exfoliezi zona de tratament. Se recomandă hidratarea zonei pentru a minimiza mâncărimile sau reacțiile locale.

Contraindicațiile tratamentului REVERSO sunt infecțiile active sau cronice ale pielii în zona de tratament, prezența implanturilor metalice în zona de tratament, afecțiuni ale pielii, precum eczeme, psoriazis sau herpes activ, sarcina sau perioada de alăptare, utilizarea medicamentelor anticoagulante sau a celor care afectează procesul de coagulare a sângelui, diabetul necontrolat sau alte boli cronice care afectează procesul de vindecare, afecțiuni autoimune sau imunosupresie, cancer activ sau tratament recent pentru cancer.