TRATAMENT LASER PENTRU VASE CAPILARE

Bucură-te de o piele fără imperfecțiuni!

Te confrunți cu capilare sparte pe față sau corp? Aceasta este o problemă comună în rândul populației adulte. Venele capilare sparte sau spider veins apar ca urmare a dilatării vaselor mici de sânge situate direct sub piele, creând un aspect inestetic asemănător unei pânze de păianjen.

Laserul SP Dynamis oferă o soluție rapidă și non-invazivă pentru eliminarea aspectului inestetic al vaselor sparte. Acest tratament redă pielii aspectul estetic și, totodată, ameliorează simptomele resimțite de unii pacienți, cum a fi durerile și arsurile la nivelul picioarelor.

TRATAMENT LASER PENTRU VASE CAPILARE

Cum funcționează tratamentul cu laserul SP Dynamis

Laserul SP Dynamis folosește două lungimi de undă complementare (Nd:YAG și Er:YAG) pentru a elimina în mod eficient capilarele sparte, indiferent dacă acestea sunt localizate superficial sau profund. Acesta poate fi folosit în siguranță atât în zona feței, cât și pe restul corpului (coapse, picioare, etc.). Laserul SP Dynamis are inclusă tehnologia Variable Square Pulse (VSP), care permite pătrunderea profundă în piele, fără a afecta suprafața pielii.

În timpul procedurii, laserul este aplicat pe zona dorită, țintind cu precizie vasele sparte. Unda laser este preluată de hemoglobina din vas și transformată în căldură. În urma acestui proces, vasul de sânge este reabsorbit, deci va dispărea. Laserul SP Dynamis țintește și distruge capilarele și vasele sanguine afectate fără a influența țesuturile sănătoase din apropierea zonei tratate.

Pe lângă îmbunătățirea aspectului estetic, tratamentul cu laser poate restabili circulația și poate ameliora simptomele (dureri, arsuri, etc.) resimțite de pacienții care se confruntă cu problema vaselor sparte la nivelul picioarelor.

Efectele pot fi vizibile încă de la prima ședință. De exemplu, capilarele faciale superficiale vor dispărea imediat, în timp ce vasele mai profunde pot rămâne vizibile timp de câteva săptămâni, perioadă necesară organismului pentru a elimina sângele coagulat.

Tratamentul nu este dureros. Pe durata procedurii, vei simți niște înțepături urmate de o senzație de căldură locală ca urmare a acțiunii laserului. Se poate aplica o cremă anestezică cu aproximativ 30 de minute înainte de tratament pentru a asigura confortul maxim.

Before

Înainte de ședință

After

După doar 1 ședință pentru eliminarea vaselor capilare

Beneficii

Coagulează vasele de sânge fără a răni suprafața pielii

Îndepărtează instantaneu venele păianjen (spider veins)

Restabilește circulația și ameliorează disconfortul

Rezultate de lungă durată

Procedură non-invazivă

Disconfort minim pentru pacient

Video procedură

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer Internațional

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din Romania, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică în centre de renume, atât în țară, cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging, fiind conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial.

Dr. Iulia Roșu

Dr. Iulia Roșu

Medic specialist dermatologie și estetică medicală

Dr. Iulia Roșu (Panțuru) lucrează ca medic specialist dermatolog din anul 2015, participând la numeroase congrese, traininguri și workshopuri din subdomeniile dermatologiei. Pasiunea sa este menținerea calității pielii odată cu trecerea timpului. Crede în conceptul de Beautiful aging, în îmbătrânirea frumoasă și grațioasă, care ne permite să ne păstrăm frumusețea și unicitatea naturale în fiecare etapă a vieții noastre.

Durata tratamentului:

30-60 minute

Prețul unei ședințe:

Față - zonă mică: de la 490 lei; zonă medie: de la 840 lei; zonă mare: de la 1.265 lei. Corp - zonă mică: de la 840 lei; zonă medie: de la 1.265 lei; zonă mare: de la 1.690 lei.

TRATAMENT LASER PENTRU VASE CAPILARE

FAQ’s

Cu o lună înainte de tratamentul cu laser, se recomandă evitarea consumului de medicamente fotosensibilizante sau anticoagulante, evitarea utilizării peelingurilor chimice sau a cremelor cu efect de exfoliere, precum și evitarea expunerii la soare sau la solar.

Numărul de ședințe variază în funcție de dimensiunea și adâncimea capilarelor sparte. În general, sunt necesare între 1 și 3 ședințe, repetate la un interval de 4-5 săptămâni.

Imediat după procedură, zona tratată poate fi ușor înroșită sau inflamată timp de câteva zile. Pentru a reduce edemul, se pot aplica pungi cu gheață. Pentru prevenirea apariției hiperpigmentării, în special pe față, se recomandă utilizarea unei creme cu factor de protecție 50+. De asemenea, după tratamentul venelor de la picioare, unii pacienți pot primi recomandarea de a purta ciorapi compresivi pentru o perioadă scurtă de timp.