Ce tratamente faciale a făcut Adelina Pestrițu la Silhouette ca să aibă tenul radiant pe Red Carpet în Los Angeles

 

Adelina Pestrițu a fost desemnată zilele trecute Best Romanian Influencer în urma voturilor publicului român, urmând să participe duminică seară la prestigioasa gală E! People’s Choice Awards din Los Angeles alături de staruri internaționale precum surorile Kardashian, Gwen Stefani, Jennifer Aniston și P!nk.

Pentru o asemenea ocazie unică, Adelina Pestrițu a început din timp pregătirile. Pe lângă o vestimentație elegantă cu care va impresiona cu siguranță, vedeta a avut grijă să urmeze tratamentele necesare pentru a obține un ten radiant.

Fidelă procedurilor noninvazive de la Silhouette, Adelina a urmat mai întâi un tratament de curățare de lux Academie. Acesta asigură purifierea în profunzime a tenului, realizată prin demachiere, gomaj, sterilizare cu înaltă frecvență, aplicarea unei fiole Academie specifice, aleasă de specialist în funcție de starea tenului din momentul respectiv, masaj, aplicarea unei măști calmante și a unei creme adecvate.

Apoi, pentru o hidratare perfectă a tenului, care asigură un machiaj stabil și durabil, Adelina alege tratamentul Superhidratare cu masca colagen Academie care ofera redensifiere, fermitate si suplete pielii, tenul fiind vizibil mai fresh si mai luminos.

Pretul tratamentului de curatare de lux Academie este 230 lei, iar al  tratamentului Superhidratare cu masca colagen 290 lei. Durata fiecarui tratament este de 60 de minute.

Daca iti doresti sa dai un refresh pielii tale si un boost de frumusete tenului tau, ritualul pe care il urmeaza Adelina este fara doar si poate una dintre cele mai bune alegeri, mai ales ca tratamentele pot fi adaptate fiecaruit tip de ten.

Pentru mai multe detalii despre aceste tratamentele faciale sau pentru programare, ne puteti contacta online aici sau telefonic la 0727 225 157 pentru centrul Silhouette Unirii si la 0727 225 158 pentru centrul Silhouette Dorobanti.