La Silhouette vei găsi întotdeauna noi tehnologii create și aduse special în centrele noastre pentru a-ți oferi rezultate extraordinare. Epilarea definitivă cu laser STARDUST de ultimă generație este unul dintre serviciile inovatoare de care te poți bucura la noi! 

Epilare definitiva cu laser STARDUST Silhouette

Sistemul de epilare definitivă cu laser STARDUST este în prezent soluția cea mai si eficienta și cea mai practică pentru îndepărtarea în siguranță a părului nedorit, oferind garanția unei epilări sigure, totale și de lunga durata în orice perioadă a anului. Da, este sigură chiar și pe perioada veriii. Este ideal pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele mai sensibile sau de culoare deschisă.

Este foarte important să nu te expui la soare cu cinci zile înainte și după epilarea definitivă cu laser STARDUST, (în cazul pielii sensibile) și cu trei zile înainte și după procedură (în cazul pielii normale). Dacă ții cont de acest lucru nu vor exista riscuri și de vei bucura de o piele fină și de o vacanță plăcută, fără probleme.

 

Epilare definitiva cu laser STARDUST Silhouette

Pentru rezultate pe termen lung, este important să se respecte frecvența și să se urmeze ședintele la interval de 20-45 de zile, când se va lucra cu frecvențe diferite.

Rezultatele epilării definitive cu laser STARDUST foarte bune sunt și pentru părul blond și alb, în procent de 50% dintre cazuri. 

Epilarea cu laser STARDUST este recomandată atât bărbaților cât și femeilor.

Este cel mai confortabil tratament de acest tip de pe piață, fiind prevăzut cu un sistem de triplă-răcire inovator, cu canale din aur și cupru, care reduce senzația de disconfort. 

Mai mult, ședintele de tratament sunt mai scurte, întrucât se poate lucra rapid și eficient, pe zone mai întinse ale pielii.

Stardust LaserDioda este o tehnologie utilizată pentru îndepartarea progresivă și permanentă a părului. Utilizează o lungime de undă de 808 nm, producând energie luminoasă care, în interiorul foliculului pilos, se transformă în caldura. Acest lucru determină distrugerea foliculului pilos eficient și cu efect pe termen lung. Energia fasciculului laser STARDUST MED atinge doar selectiv partea de țesut vizată datorită absorbției diferite a luminii la diferite lungimi de undă și respecta Timpul de Relaxare Termica (TRT) al pielii.

Deși rezultatele obținute dupa tratamentele cu IPL și Laser Dioda sunt similare, tratamentul Laser Dioda asigură sesiuni rapide pentru tratarea tuturor fototipurilor (IPL nu poate fi utilizat in cazul fototipurilor V și VI). Sistemul STARDUST asigură și un risc mai mic de arsură în comparație cu IPL, fiind mai selectiv.

De câte sesiuni de epilare definitivă cu laser STARDUST ai nevoie pentru rezultate optime?

Numarul de sesiuni de tratament necesare depinde de zona pe care se lucrează și de fiecare persoană, dar se efectuează, în mod normal, 4-8 sesiuni de tratament pe aceeași zonă. Părul care va crește din nou va fi mult mai fin și mai rar. Este recomandat un tratament pe pielea cu fototip închis la 30-45 de zile, iar la un fototip deschis la fiecare 15 zile.

Foto-epilarea cu laser este un tratament estetic folosit atât pentru bărbați cât și pentru femei și poate fi realizat pe orice parte a corpului.

Este permanentă îndepărtarea părului prin epilare definitivă cu laser STARDUST?

Noul laser STARDUST MED asigură o reducere a rădacinii firelor de păr de pâna la 90% într-un timp foarte scurt. Tratamentele multiple, respectiv distanțate sunt necesare pentru a obține rezultate stabile în timp. în functie de fiziopatologia fiecarei persoane, faza de impact maxim a epilării definitive cu laser STARDUST durează de la 6 la 12 luni, în funcție de densitatea inițială a părului. Iar în faza de menținere vei avea nevoie de 2 până la 4 ședințe pe an.

Are efecte secundare procesul de epilare definitivă cu laser STARDUST?

Datorită sistemului exclusiv de răcire, de până la -5 ° C, cu safir în contact cu pielea, procedura este mult mai confortabilă decât alte tehnologii de pe piață. In timpul tratamentului, se poate simți o senzatie ușoară de discomfort, sub formă de înțepături, pe măsura ce acționează impulsul laserului. Tehnologia STARDUST s-a dovedit a fi absolut sigură și nu este dăunător organismului uman dacă se respectă protocoalele de tratament. Este posibil să apară roșeață imediat după tratament, dar aceasta dispare rapid.

Cât costă sesiunile de epilare definitivă cu laser STARDUST? 

Alege împreună cu specialiștii noștri cea mai potrivită combinație de tratament pentru epilare definitivă eficientă pentru tipul tău de piele și fir de păr. Astfel, veți stabili și numărul de ședințe necesar pentru rezultate optime și pentru menținere.

Serviciu Preț per ședință Pachet 6 sedințe
Epilat definitiv laser
față
312 lei 1.152 lei
Epilat definitiv laser
perciuni
216 lei 864 lei
Epilat definitiv laser
pomeți
216 lei 720 lei
Epilat definitiv laser
mustață
216 lei 720 lei
Epilat definitiv laser
barbă
312 lei 1.152 lei
Epilat definitiv laser
bărbie
216 lei 864 lei
Epilat definitiv laser
brațe
510 lei 1.728 lei
Epilat definitiv laser
antebraț
250 lei 864 lei
Epilat definitiv laser
axilă
312 lei 1.152 lei
Epilat definitiv laser
piept/spate
510 lei 1.728 lei
Epilat definitiv laser
linie abdomen
210 lei 720 lei
Epilat definitiv laser
picioare scurt
418 lei 1.584 lei
Epilat definitiv laser
picioare lung
653 lei 2.592 lei
Epilat definitiv laser
inghinal brazilian
393 lei 1.440 lei
Epilat definitiv laser
inghinal contur
312 lei 1.152 lei
Epilat definitiv laser
inghinal total
 

451 lei

 

1.728 lei

 

Programează chiar acum o vizită într-unul dintre centrele Silhouette și bucură-te de metoda avansată de epilare definitivă STARDUST MED!

Bulevardul Regina Maria Nr.1,  București

 0727 225 157

Strada Sergent Anghel Gheorghe Nr.4, Sector 1, București

0727 225 158

CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhouette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.14, Sector 4, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr. 200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77