.

Tratamente inainte de sarcina(slabit, remodelare, anticelulita si tonifiere)

Aceste tratamente au doua obiective principale:

  • De a intra in sarcina cu kilogramele dorite, astfel incat pe parcursul sarcinii tesutul adipos sa fie cat mai echilibrat.
  • De a intra in sarcina cu pielea pregatita si anume: hidratata si elastica, astfel incat sa faca fata la ultimile luni de sarcina, pentru a prevenii vergeturile in ultimile luni de sarcina.
 .

Slabit Liberty/Total

Tratament cu aplicare de alge micronizate + argila + gel termic cu rol de a favoriza penetrarea activilor din algele pudra in profunzime si rol lipolitic + creamfoliant. Tratamentul se face la termocuverta cu o durata de 30 minute. Efectul este de reducere a tesutului adipos, de eliminare a toxinelor si a apei in exces, activarea circulatiei sangvine si stimularea lipolizei cu rezultate de pierdere in kilograme.

.

 

Superfast

O combinatie de doua aparate – biostimulare + infrarosii. Biostimularea are ca particularitate complexul de unde ultra-wave cu actiune rotativa la suprafata si elicoidala in profunzime si rolul de a rezolva un spectru larg de probleme + infrarosiile ,cu efectul de stimulare a circulatie sangvinice si de topire a tesutului gras. Durataeste de 40 minute. Rezultatul: slabire si eliminare a toxinelor.

.

 

Paranesi

Paranesi – tratament cu aplicare de alge marine + parafina + fiola AHA pentru celulita fibroasa cu rol de stimulare a regenerarii celulare. Se aplica pe zona tintita. Tratamentul se face la termocuverta cu o durata de 30 de minute. Efectul este de detoxifiere, de lipoliza, iar, datorita parafinei de hidratare, de diminuare a aspectului de coaja de portocala, pierdere in centimentri si o piele mai neteda.

.

 

Keymodule 2

Actiune de endermologie care se bazeaza pe tehnici de mecano-transductie, prin intermediul rolelor motorizate care au rolul de mobilizare si defibrozare a tesutului adipos de pe zona tintita. Durata este de 35 minute. Efectul este de stimulare a lipolizei, stimulare a microcirculatiei si a sistemului limfatic cu rezultate de pierdere in centimetri, silueta remodelata, aspect de coaja de portocala diminuat.

.

 

 

Endermolab

O noua revolutie tehnologica ce actioneaza prin endermologie cu efect de remodelare si anti-depozit adipos pe zona tintita, cu o durata de 35 de minute. Efectul este de stimulare a lipolizei, de stimulare a microcirculatiei si a sistemului limfatic cu rezultate de pierdere in centimetri. Silueta remodelata, aspectul de coaja de portocala diminuat, grasimea profunda si incapatanata este eliminata, silueta este remodelata, formele sunt suple si resculptate.

.

 

 

Biostimulare Futura

Actioneaza prin biostimulare avand ca particularitate complexul de unde ultra-wave cu actiune rotativa la suprafata si elicoidala in profunzime, avand rolul de a rezolva un spectru larg de probleme + lumina bioptica. Tratamentul dureaza 30 de minute. Efectele sunt de detoxifiere, de pierdere in centimetri, cu rezultate de diminuare a aspectului de coaja de portocala, cu o piele fara denivelari.

.

 

 

Oxi-Life

O terapie de oxiendodermie care actioneaza pe baza de vacuum continuu, vacuum secvential pentru defibrozarea tesutului adipos, oxiendodermie – infuzie de oxigen pur in tesutul cutanat care ajuta la penetrarea ingredientilor activi din concentratul lipolitic. Tratamentul dureaza 45 de minute. Efectul este de activare a circulatiei limfatice cu rezultate de reducere a gradului de celulita, scaderea procentului de tesut adipos si de pierdere in centimetri.

.

 

 

So up

Aparat care combina intr-o metoda unica vacuumul sincron pentru ruperea fibrozitatilor, vacuumul continuu pentru drenaj limfatic, RF, care stimuleaza metabolosmul celular + US, care permite fluidizarea si indepartarea grasimi + ser lipolitic + gel lipolitic + crema de final cu efect lipolitic. Tratamentul dureaza 50 de minute. Are efectul de fluidizare a tesutului adipos, distrugerea nodulilor de celulita cu centrimetri in minus inca de la prima sedinta, remodelarea zonelor de interes, diminuarea gradului de celulita.

.

 

 

Aromatic Minceure

Tratament manual care incepe cu masaj specific pentru defibrozarea tesutului adipos, cu miscari specifice pentru drenaj + ulei anticelulitic timp de 20 de minute + impachetare la rece cu o masca sauna timp de 20 minute. Tratamentul dureaza 40 de minute. Are efect de stimulare a arderilor de grasime si de eliminare a toxinelor cu rezultate in remodelarea siluetei si in diminuarea aspectului de coaja de portocala.

.

 

 

Techni SPA

Tratament unic care face lipo-dermo-aspiratie actionand pe trei principii: mecanic – pentru distrugerea fibrozitatilor + biologic prin ionizarea gelului cu ajutorul curentului galvanic pentru penetrarea ingredientilor activi + stimulare pentru circulatia limfatica. Durata de 45 minute. Are efect de distrugere a fibrozitatilor, eliminare a toxinelor si a apei in exces, rezultate centrate pe remodelare prin centimetri in minus inca de la prima sedinta, aspectul de coaja de portocala este diminuat iar pielea mai neteda fara denivelari date de nodozitati.

.

 

 

Biostimulare Futura

Actioneaza prin biostimulare avand ca particularitate complexul de unde ultra-wave cu actiune rotativa la suprafata si elicoidala in profunzime avand rolul de a rezolva un spectru larg de probleme + lumina bioptica. Tratamentul dureaza 30 min. Efectele sunt de detoxifiere, de pierdere in centimetri, cu rezultate de diminuare a aspectului de coaja de portocala, cu o piele fara denivelari.

.

 

So up fermitate

Aparat care combina intr-o metoda unica vacuumul sincron pentru ruperea fibrozitatilor, vacuumul continu pentru drenaj limfatic, RF, care stimuleaza metabolosmul celular + US, care permite fluidizarea si indepartarea grasimii + ser lipolitic + gel lipolitic + crema de final cu efect lipolitic. Tratamentul dureaza 50 de minute. Are efectul de fluidizare a tesutului adipos, distrugerea nodulilor de celulita cu centrimetri in minus inca de la prima sedinta, remodelarea zonelor de interes, diminuarea gradului de celulita.

.

 

Keymodule 2

Actiune de endermologie care se bazeaza pe tehnici de mecano-transductie, prin intermediul rolelor motorizate, care au rolul de mobilizare si defibrozare a tesutului adipos de pe zona tintita. Durata este de 35 de minute. Efectul este de stimulare a lipolizei, stimulare a microcirculatiei si a sistemului limfatic cu rezultate de pierdere in centimetri, silueta este remodelata, aspectul de coaja de portocala diminuat.

.

 

 

Endermolab

O noua revolutie tehnologica ce actioneaza prin endermologie cu efect de remodelare si anti-depozit adipos pe zona tintita, cu o durata de 35 de minute. Efectul este de stimulare a lipolizei, stimulare a microcirculatiei si a sistemului limfatic cu rezultate de pierdere in centimetri, silueta remodelata, aspect de coaja de portocala diminuat, grasimea profunda si incapatanata este eliminata, silueta este remodelata, formele sunt suple si resculptate.

.

 

 

Aromatic Fermitate

Tratament manual care se incepe prin aplicarea pe zona de tratament a unui ulei de fermitate timp de 20 de minute + impachetare la rece cu o masca sauna timp de 20 de minute. Tratamentul dureaza 40 de minute. Are efect de stimulare a sintezei de colagen si elastina cu rezultate pe fermitate pentru o piele mai catifelata, neteda si luminoasa.

.

 

Techni SPA

Tratament unic care face lipo-dermo-aspiratie actionand pe trei principii: mecanic – pentru distrugerea fibrozitatilor + biologic, prin ionizarea gelului cu ajutorul curentului galvanic pentru penetrarea ingredientilor activi + stimulare pentru  circulatia limfatica. Durata de 45 de minute. Are efect de distrugere a fibrozitatilor, eliminare a toxinelor si a apei in exces, rezultate centrate pe remodelare prin centimetri in minus inca de la prima sedinta, aspectul de coaja de portocala diminuat,  pielea devine mai neteda, fara denivelari date de nodozitati.

.

 

 

Liposonix aparat avansat

Liposuctie ultrasonica non-invaziva ce distruge permanent tesutul adipos subcutanat de pe zona de lucru intr-o singura sedinta, cu o durata de 1 ora. Functioneaza pe baza de ultrasunete si actioneaza in tesutul subcutanat. Tratamentul esteefectuat doar de medici specializati. Are efectul de distrugere permanenta a tesutului adipos cu rezultate extraordinare pe centimetri in minus.

.

 

 

Reaction Viora aparat avansat

Reaction Viora aparat medical – tratament care se bazeaza pe radiofrecventa cu multiple lungimi de unde combinate cu vacuum terapie cu efect de stimularea a drenajului limfatic si activare a circulatiei sangvine. Dureaza 60 de minute. Efectul de remodelare pe zona de interes are  rezultate bune in centimetri minus, iar pielea devine mai neteda, fara denivelari.

.

CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhouette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.14, Sector 4, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr. 200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77