Radiesse

Radiesse

Radiesse este utilizat pentru injectarea in piele in vederea corectarii linilor faciale, a ridurilor si cutelor si pentru modelarea conturului facial, obtinandu-se astfel reconstructia frumusetii naturale.

Tratamentul cu radiesse stimuleaza productia naturala de colagen in tesuturile faciale si creste volumul pielii. Cu varsta, scade continutul de colagen al pielii ce ii confera volum, flexibilitate si rezistenta. Pierderea elasticitatii si a volumului determina aparitia ridurilor, liniile faciale si relaxarea pielii diminuand aspectul tineresc al acesteia

Radiesse lucreaza prin crearea unei baze de calciu microsferic ce sprijina si stimuleaza cresterea de colagen propriu. Hidroxiapatita de calciu este un constituent natural de os astfel incat nu va fi nevoie sa se efectueze niciun test de alergie. Radiesse face mai mult decat sa completeze temporar ridurile faciale, el reface „fundatia” pielii si reface look-ul tineresc fara riscurile asociate unui implant permanent. Putem spune despre radiesse, tehnic vorbind, ca este mai mult un „implant” decat un filler de umplere.

Radiesse nu necesita testari de alergie inainte de tratament. Injectiile cu radiesse se realizeaza fara anestezie locala injectabila, ci doar cu anestezie de contact deoarece continutul seringii se amesteca cu un anestezic numit lidocaina.