Ultrasmile

Ultrasmile

 

Juvederm Ultra Smile este un produs pentru buze bazat pe acidul hialuronic reticulat, ideal pentru corectarea şanţurilor nazolabiale adânci, comisurilor orale şi liniilor marionetă. Ai un zâmbet mai luminos şi o piele mai netedă, în Juvederm Ultra Smile este adăugată şi lidocaină pentru un confort sporit în timpul tratamentului. Pielea va avea un aspect tânăr şi proaspăt mereu, dar şi suficient volum dacă discutăm de zona buzelor.

Juvederm Ultra Smile (2 × 0.55ml) este un filler perfect pentru augmentarea buzelor. Buzele vor avea un volum augmentat, vor fi mai moi si mai naturale. Se redefineşte şi forma buzelor şi sunt corectate orice defecte din zona buzelor si din zona gurii. Gelul injectabil este o variaţie a produsului Juvederm ULTRA 3, însă e conceput special pentru buze şi pentru zona din jurul gurii. Un zâmbet perfect şi buze hidratate în profunzime, asta obtineţi după injectarea Juvederm Ultra Smile (2 × 0.55ml).

Sunt corectate pe loc ridurile fine din jurul gurii, liniile fine din jurul buzelor. Lidocaina din produs garantează aplicări fără durere. Efectele sunt temporare si vor dura pana la un an, în funcţie şi de caracteristicile pielii, ale ţesuturilor.