Volux

 

Juvederm Volux Lidocaine este un filler din noua generaţie, care are la bază acidul hialuronic, excelent pentru hidratarea şi îngrijirea pielii. Produsul poate corecta treimea inferioară a feţei, noua formulă a gelului având molecule de acid hialuronic cu greutate redusă, pentru efecte vizibile pe termen lung. Cu Juvederm Volux Lidocaine creşte elasticitatea ţesturilor tratate, rezultatele pot dura pana la 24 de luni in functie de caracteristici individuale.

Juvederm Volux Lidocaine (2x1ml) este un filler semi-permanent resorbabil de la Juvederm, special conceput pentru tratarea liniilor de încruntare, riduri și asimetrii de la nivelul feței. Gelul sterilizat nu conţine pirogeni, are acid hialuronic reticulat in compoziţie, de origine non-animală, cu acţiune rapidă.

Juvederm Volux Lidocaine (2x1ml) se poate folosi pentru tratamente în zona bărbiei şi a maxilarului.

Acidul hialuronic hidratează pielea in profunzime şi asigură un volum mai bun în zonele unde e folosit produsul. Lidocaina continută de Juvederm Volux Lidocaine (2x1ml) va garanta o injectare fără dureri. Fillerul are densitate mare, rezistenţa sa după aplicare e de până la 24 de luni, cu efecte vizibile până la 18 luni de la terminarea tratamentelor.

Volux