Vara aceasta petrecerile burlăcițelor se țin la Silhouette!

Vino împreună cu domnișoarele de onoare și bucurați-vă de un răsfăț pentru a arăta perfect în ziua nunții! #MyBacheloretteParty

Oferta Tratamente Faciale Bachelorette Party

Cum sună câteva ore de relaxare și îngrijire intensivă a tenului fără niciun efort din partea voastră – doar distracție și rezultate WOW? Asta înseamnă #MyBacheloretteParty la Silhouette! În lunile iulie și august vă puteți bucura de o astfel de petrecere în centrele noastre de înfrumusețare. Ce se află pe meniul petrecerii?

1 tratament facial cadou pentru cea mai importantă lady a grupului: mireasa!

15% discount la orice tratament facial intensiv pentru domnișoarele de onoare (grup de minim 3 persoane)

O experiență completă din care nu lipsesc atmosfera și cadrul perfect pentru pozele de la petrecerea burlăcițelor sau șampania savuroasă!

Echipa Silhouette e pregătită să vă ajute să alegeți tratamentele ideale pentru a vă pregăti pentru un eveniment important, dar și să vă facă ziua pur și simplu minunată.

Programare Centre Silhouette

Specialiștii noștri vă recomandă tratamente pentru curățarea, hidratarea si iluminarea tenului, cat și tratamente cu un efect imediat de lifting pentru ca voi să straluciti în ziua cea mare.

Dintre cele mai populare tratamente inovatoare în acest moment, puteți încerca:

Vivace tratament facial

Tratamentul facial Vivace Bucurați-vă din plin de rezultate după 75 minute de tratament pe bază de radiofrecvență fracționată cu rol de lifting. Tratamentul Vivace folosește două tipuri de lumină pentru a obține rezultate pentru ten:

  • lumină albastră cu efect antibacterian pentru a trata acneea și cicatricile postacneice și pentru a reduce aspectul porilor măriți = ten seboreic calmat, strălucitor, fericit!
  • lumină roșie pentru a stimula sinteza fibrelor de colagen la nivelul pielii = tenul devine vizibil întinerit, fresh și ridurile sunt diminuate;

1 tratament facial total Vivace – 75 minute -1148 lei 1350 lei

 


tratament facial aquapure

Tratamentul de curățare, hidratare & peeling AquaPure O noutate lansată în luna iunie în centrele noastre, tratamentul AquaPure este soluția completă pentru a ajuta tenul să renască. Spunem completă pentru că cele 45 minute de tratament AquaPure acoperă toate nevoile de îngrijire și re-echilibrare a dermei prin:

  • exfoliere și extracție blândă
  • relaxare și regenerare a celulelor pielii și întinerire printr-un boost de colagen și elastină
  • prevenirea și tratarea acneei și grăbirea procesului de vindecare

1 tratament facial AquaPure – 45 minute – 323 lei 380 lei


Soin-Visage-Hydradermie-Jeunesse tratament facial guinotTratament facial de stimulare Guinot Energie Cellulaire Jeunesse  Acest tratament este o excelentă și confortabilă alternativă pentru tratamentele medicale care reactivează și stimulează metabolismul celular. Energizează și oxigenează pielea, efectul fiind unul de întinerire vizibilă. Tratamentul acționează ca un mecanism de reactivare a activității obișnuite ale celulelor pielii din tinerețe, oferind tenului energia și tonusul necesare pentru a se simți și a arăta fresh și suplu.

Folosind o tehnologie revoluționară bazată pe ionizare dinamică, Guinot Energie Cellulaire Jeunesse reușește să activeze tinerețea la orice vârstă, eliminând primele semne de trecere a timpului și redând strălucirea tenului.

1 tratament Guinot Energie Cellulaire Jeunesse – 60 minute – 287 lei 338 lei

 


 

Vă invităm să descoperiți toate Tratamentele Faciale Specifice și Intensive de care vă puteți bucura în centrele noastre de înfrumusețare!


Dragile noastre, cum ar fi să vă bucurați împreună cu cele mai bune prietene de un asemenea răsfăț? Iar la final să arătați extraordinar, pregătite pentru ziua nunții și cu amintiri frumoase de la petrecerea burlacițelor?

Programați chiar acum o vizită într-unul dintre centrele Silhouette și bucurați-vă de experiența #MyBacheloretteParty !

Bulevardul Regina Maria Nr.1,  Bucuresti

 0727 225 157

Calea Dorobanti Nr.200, Bucuresti

0727 225 158