Silhouette iti propune un program simplu si eficient cu rezultate rapide de slabire si tonifiere, pentru ca tu sa arati perfect in aceasta vara!

LIBERTY este un tratament ce presupune aplicare de alge micronizate, argila si gel termic cu rolul de a favoriza penetrarea activilor in profunzime, avand actiune lipolitica. Efectul acestui tratament este de reducere a tesutului adipos prin eliminare a toxinelor si a apei in exces, activare a circulatiei sangvine si stimulare a lipolizei. Durata unei sedinte este de 30 de minunte.

SUPERFAST este o combinatie intre doua tehnologii – biostimulare si infrarosii. Biostimularea are ca particularitate complexul de unde ultra-wave cu actiune rotativa la suprafata si elicoidala in profunzime, ce actioneaza asupra reducerii tesutului adipos, a efectului de coaja de portocala si a vergeturilor avand ca rezultat remodelarea corporala. Infrarosiile actioneaza asupra stimularii circulatiei sangvine si a topirii tesutului gras. Durata acestui tratament este de 40 minute, iar rezultatul de slabire si tonifiere este vizibil chiar de la prima sedinta.

PRESOTERAPIA este un tratament exclusiv pentru detoxifiere, care prin eficienta drenajului limfatic, ajuta la eliminarea toxinelor naturale ale corpului. In timpul tratamentului de detoxifiere, tesutul este revitalizat si oxigenat, lucru care ajuta la subtierea si redefinirea picioarelor, abdomenului si bratelor iar pielea devine mult mai ferma. O sedinta de PRESOTERAPIE dureaza 30 de minute.

Planul de tratament propus de specialistii Silhouette care consta in 5 sedinte LIBERTY, 3 sedinte SUPERFAST si doua sedinte de PRESOTERAPIE te va ajuta sa iti remodelezi si sa iti tonifici silueta in doar 30 de zile.

Programeaza-ti chiar acum o vizita intr-unul dintre centrele Silhouette si bucura-te de oferta valabila in luna iunie.

Bulevardul Regina Maria Nr.1, Sector 5, Bucuresti

 0727 225 157

Calea Dorobanti Nr.200, Sector 1, Bucuresti

0727 225 158