.

Aceste tratamente au trei obiective principale:

  • Tratamente de baza prin care putem mentine pielea curata si luminoasa
  • Tratamente speciale pentru mentinerea nivelului optim de hidratare si de echilibrare a excesului sau a deficitului de lipide.
  • Tratamente specifice care au ca obiectiv rezolvarea unei anumite probleme a tenului, care apare la un moment dat din cauza factorilor interni sau externi.

.

 

Academie Tratament Profund

Academie Tratament Profund – un tratament manual care presupune purificarea in profunzime a tenului, realizata prin demachiere + gomaj + extractia de comedoane + sterilizare cu inalta fecventa + fiola specifica care se alege in functie de starea tenului din momentul respectiv + masaj + masca calmanta + crema de final adecvata. Efectul este de purificare si de indepartare a comedoanelor cu rezultat imediat de luminozitate.                                                             230 Lei

 

.

 

Guinot Hydraclean

Guinot Hydraclean – este o metoda noninvaziva de curatare a tenului, in care se foloseste un aparat care actioneaza prin efectul de termosudatie impreuna cu aplicare de gel cu efect de purifiere in profunzime. Dupa acest tratament pielea este mai curata si mai luminoasa.                                                      117 Lei

.

 

*Preturile sunt per sedinta de tratament.

 

 

CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhoette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in foarte scurt timp.

Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.1, Sector 5, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr.200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77