Dr. Adriana Radu

Dr. Adriana Radu

Medic primar chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă

Competențe și supraspecializări:

- Chirurgie Plastică-Microchirurgie Reconstructivă;

- Microchirurgie vasculară și a nervilor periferici;

- Chirurgie Estetică;

- Injectologie.

Dr. Adriana Radu este chirurg plastician cu peste 20 de ani de experiență profesională, acumulată atât în sistemul public - Spitalul Clinic de Urgență și Spitalul Clinic “Dr. I. Cantacuzino” din București, cât și în mediul privat. De asemenea, are o activitate științifică extinsă, participând anual la conferințe de specialitate și publicând numeroase articole științifice. Este membru fondator al Societății Academice Române de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă și al Asociației Chirurgilor Plastici din România.

Dr. Adriana Radu pune un accent deosebit pe formarea profesională continuă și a absolvit peste 30 de cursuri internaționale de specialitate în arii precum chirurgia estetică și reconstructivă a sânilor, rejuvenarea facială chirurgicală, liftingul corporal, dar și proceduri estetice minim invazive pentru bărbați (lifting facial, blefaroplastie, transplant de păr și lipoliza). De asemenea, a urmat stagii de pregătire în rinoplastie la Clinica Cosmed din Istanbul și în chirurgia mâinii la S.O.S. Main Clinique du Parc, Lyon, Franța.

Dr. Adriana Radu pune la dispoziția pacienților expertiza chirurgicală vastă, pasiunea pentru estetică și empatia, pentru a le reda încrederea în imaginea proprie. În funcție de aspectele estetice pe care pacientul le dorește corectate, Dr. Radu propune o soluție individualizată, astfel încât să obțină un rezultat armonios și durabil.

În cadrul clinicilor Silhouette, dr. Adriana Radu realizează tratamente precum:

  • Blefarosplastie nechirurgicală
  • Lifting facial nechirurgical cu fire
  • Volumizare și lifting fesier
  • Injectabile cu toxină botulinică, acid hialuronic, MD Codes- o abordare revoluționară a tratamentelor de rejuvenare facială cu acid hialuronic și toxină botulinică, care permite obținerea unor rezultate personalizate, adaptate la structura unică a chipului fiecărui pacient
  • PRP
  • Mezoterapie
  • Microneedling